Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У які дні відпочиватимемо на Пасху

Календар 15121 перегляд

Опубліковано - 7.04.2009 12:03 | Всі новини | Версія для друку

У які дні відпочиватимемо на Пасху
У які дні відпочиватимемо на Пасху
Уряд оприлюднив графік пасхальних вихідних та найближчих свят.

В Україні працівники, які працюють за графіком п'ятиденного робочого тижня з вихідними днями у суботу та неділю, на Пасху будуть відпочивати 3 дні (18, 19 і 20 квітня), на травневі свята – чотири дні (1, 2, 3 і 4 травня) і три дні (9, 10 та 11 травня), у червні три дні на Трійцю (6, 7 і 8 червня) та три дні у зв'язку зі святкуванням Дня Конституції (27, 28 і 29 червня).

Про це повідомляє прес-служба Міністерства праці і соціальної політики.

Статтею 73 Кодексу законів про працю встановлені святкові і неробочі дні, зокрема у квітні неробочим днем є Пасха (Великдень), який припадає на 19 квітня, у травні святковими днями є 1 і 2 травня – День міжнародної солідарності трудящих та 9 травня – День перемоги, в червні неробочим днем є 7 червня - Трійця та святковим днем 28 червня - День Конституції України.

Згідно з частиною третьою статті 67 КЗпП у випадку, коли святковий або неробочий день (стаття 73 КЗпП) збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого. Тому за графіком п'ятиденного робочого тижня з вихідними днями у суботу та неділю у 2009 р. вихідний день у неділю 19 квітня переноситься на понеділок 20 квітня, вихідний день у суботу 2 травня – на понеділок 4 травня, вихідний день у суботу 9 травня на понеділок 11 травня, вихідний день у неділю 7 червня – на понеділок 8 червня і вихідний день у неділю 28 червня – на понеділок 29 червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Календар»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.