Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донецький “Шахтар” став володарем Кубка УЄФА

Спорт 10541 перегляд

Опубліковано - 21.05.2009 04:09 | Всі новини | Версія для друку

“Шахтар” став володарем Кубка УЄФА
“Шахтар” став володарем Кубка УЄФА
Донецький “Шахтар” став володарем Кубка УЄФА сезону 2008/2009, перегравши в Стамбулі у фінальному матчі бременський “Вердер”.

Фінальна зустріч Кубка УЄФА "Вердер" (Бремен) - "Шахтар" (Донецьк) відбулася 20 травня на стадіоні "Шюкрю Сараджоглу" в Стамбулі.

Рахунок був відкритий на 25-ій хвилині зустрічі - бразильський нападаючий "Шахтаря" Луіс Адріано реалізував вихід наодинці з голкіпером "Вердера" Тімом Візе. Через дев'ять хвилин німецьким футболістам вдалося відігратися - після удару захисника німців Налдо помилився воротар "Шахтаря" Андрій Пятов.

У другому таймі командам не вдалося уразити ворота суперника, і в матчі було призначено додатковий час. Переможний гол був забитий на шостій хвилині першого додаткового тайму - відзначився бразильський легіонер "Шахтаря" Жадсон, що відгукнувся на флангову передачу Даріо Срна.
Сльози вболівальників бременськго “Вердера”
Сльози вболівальників бременськго “Вердера”
У час, що залишився, "Вердер" намагався переламати хід зустрічі, проте футболісти "Шахтаря" грамотно оборонялися і час від часу проводили небезпечні контратаки. Проте на останній хвилині другого додаткового тайму нападаючий "Вердера" Клаудіо Пісарро забив гол, проте суддя Луіс Медіна Канталехо відмінив узяття воріт, порахувавши, що в цьому епізоді були порушені правила.

Нагадаємо, на шляху до фіналу донецький "Шахтар" обіграв ряд іменитих клубів - марсельський "Олімпік", принципових суперників з київського "Динамо", англійський "Тоттенхем", а також володаря Кубка УЄФА сезону 2004/2005 московський ЦСКА. "Вердер", з свого боку, в матчах на виліт узяв гору над італійськими "Міланом" і "Удінезе", французьким "Сент-Етьєном", а також переграв співвітчизників з "Гамбурга", повідомляє Lenta.ru.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.