Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Червоний барон” повертається: нові подробиці

Спорт 13513 переглядів

Опубліковано - 31.07.2009 15:16 | Всі новини | Версія для друку

“Червоний барон” повертається: нові подробиці
“Червоний барон” повертається: нові подробиці
Після звістки про повернення у Формулу-1 семикратного чемпіона світу Міхаеля Шумахера, почали з’являтися перші коментарі з боку експертів.

Так менеджер німецького спортсмена Віллі Вебер, який раніше спростовував повернення чемпіона, признався, що намагався відмовити Міхаеля від повернення у Формулу-1.

«Так, я намагався його відмовити. Головна проблема в тому, що люди багато чого чекатимуть від Шумахера - якщо вже він повернувся за штурвал, означає повинен обов'язково перемагати», - заявив Віллі Вебер.

«Міхаель просто не зміг відмовити Ferrari, яка попросила його про допомогу в скрутну хвилину. Новина ця хороша для преси, уболівальників, Формули-1. А ось як хороша вона для нас - подивимося», - цитує Вебера Motorsport з посиланням на Der Tagesspiegel.

Свою оцінку дав і триразовий чемпіон світу Никі Лауда. Австрієць не сумнівається в таланті і успішному виступі Шумахера.

«Повернення Міхаеля Шумахера - це справжня сенсація, Берні Екклстоун повинен віддати гонщикові половину своєї зарплати. Я не стверджуватиму, що Міхаель обов'язково переможе, але думаю, що німцеві не складе труднощів показати свою минулу форму. У мене немає ніяких сумнівів в його реакціях, він буде прекрасним», - заявив Лауда.

«Дуже цікаво буде подивитися на протистояння Шумахера і Кимі Райкконена - хто з них буде швидший? Кімі або збереться, або буде битий Міхаелем. У будь-якому випадку, повернення Шумахера - краще, що відбулося у Формулі-1 за останній час. З величезним нетерпінням чекаю гонку у Валенсії», - цитує Лауду Daily Mail.

Еді Джордан, в команді якого в 1991 році дебютував молодий Шумахер, вважає, що повернення Міхаеля повинне насторожити молодих пілотів, що ніколи раніше не мали справи з семикратним чемпіоном світу.

«Неважливо, скільки йому років - 20 або 40, він міцний горішок. Можливо, що його реакція ослабіла на мілісекунду, але саме на цю мілісекунду він був швидший за всіх, коли виступав. Його повернення - тривожний дзвінок для молоді - їм доведеться постійно озиратися на нього», - цитує Еді F1network.

Екс-пілот Формули-1 Джон Уотсон також вважає, що повернення Міхаеля в гонки пройде успішно, і можливо, Ferrari навіть, підпише з ним контракт на сезон 2010 року.

«Зараз Міхаелю потрібно як слід потренуватися на симуляторах. Поки він ще не у формі, але цей симулятор - майже як справжній болід. І повірте мені, Шумахер не зважився б на повернення, якби не вважав, що зможе гідно виступити. Я вважаю, що Міхаель - краща кандидатура для Ferrari. Якщо він буде неймовірно успішний, то йому можуть запропонувати і контракт пілота на наступний сезон», - цитує Уотсона Gpupdate.net.

Прокоментував повернення Міхаеля і пілот чемпіонату Себастьян Феттель. Молодий німець, в якому багато хто бачить спадкоємця Шумахера, зізнався, що повернення Міхаеля Шумахера стало для нього несподіванкою.

«Це великий і дуже приємний сюрприз. Упевнений, що уболівальники просто щасливі. У гонках нічого не змінилося: потрібно концентруватися на собі. Коли в неділю гаснуть вогні, йде боротьба кращих з кращих перемоги. Кінець кінцем, все одно з ким ви змагаєтеся», - цитує Феттеля Motorsport-total.

Італійське видання Tuttosport вважає, що на вирішення Шумахера вплинув і грошовий аспект - за інформацією газети, німцеві запропонували новий контракт консультанта Скудерії, який оцінюється в 5 мільйонів доларів, взамін на підміну травмованого Феліпе Маса.

Згідно повідомленням видання Mirror, повернення Міхаеля в гонки обійдеться Ferrari недешево. За кожну проведену гонку семикратний чемпіон світу отримає 3 мільйони фунтів стерлінгів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.