Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сіамські близнюки Кучми. Ющенко нині - технічний кандидат чи довірена особа в Януковича

Вибори-2010 9350 переглядів

Опубліковано - 29.10.2009 16:50 | Всі новини | Версія для друку

Сіамські близнюки Кучми. Ющенко нині - технічний кандидат чи довірена особа в Януковича
Сіамські близнюки Кучми. Ющенко нині - технічний кандидат чи довірена особа в Януковича
Віце-спікер Верховної Ради підозрює, що Президент Віктор Ющенко та лідер ПР Віктор Янукович грають одну партію.

Перебуваючи у Львові та відповідаючи на запитання журналістів про можливість підписання Президентом закону про підвищення соціальних стандартів, Заступник Голови Верховної Ради, Микола Томенко сказав: «Сумно, що Президент України, який розпочав виборчу кампанію, діє як довірена особа Віктора Януковича, а не як довірена особа України».

За словами Томенка, той факт, що відразу на вимогу Януковича Президент сказав, що готовий підписати закон про підвищення соціальних стандартів, говорить про те, що позиції Януковича та Ющенка співпадають і нікого не цікавить соціально-економічна складова можливості реалізації цього проекту, а цікавить виборча складова і популярність тих чи інших політиків під час виборчої кампанії.

Томенко назвав очевидним той факт, що даний законопроект в принципі не можливо реалізувати без серйозних негативних наслідків передовсім для приватного сектору реальної економіки. «Не можливо без звільнення людей радикально підвищити мінімальну заробітну плату, але виглядає таким чином, що ця тема мало кого цікавить, оскільки сьогодні плани президентської кампанії є важливіші за стабільність в Україні», - наголосив він.

Водночас, Заступник Голови ВР Томенко висловив сподівання, що «ця виборча істерія», що захопила штаби Януковича і Ющенка згасне.

«Дійсно важливо хто буде Президентом, але ще важливіше, щоб наступному президенту не залишилася зруйнована Україна», - сказав Томенко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.