Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чернігів стане музичною столицею України!

Мистецький погляд Регіон: Чернігівська область 11869 переглядів

Опубліковано - 8.09.2006 15:42 | Всі новини | Версія для друку

Чернігів стане музичною столицею України!
Чернігів стане музичною столицею України!
В цьому переконані організатори фестивалю «Чернігів – музична столиця» компанія «СОЮЗ» та Агенція свіжих ідей «Фреш-студія».

Представники організаторів Тетяна Коваль та Сергій Шейко презентували журналістам новий музичний проект. Відома співачка Жанна Боднарук та композитор Анатолій Карпенко розповіли про свою підтримку фестивалю.

Як повідомила куратор проекту, PR-менеджер компанії «СОЮЗ» Тетяна Коваль, фестиваль стартуватиме наприкінці весни наступного року. Його відмінність полягає у тому, що він триватиме не декілька днів, як більшість музичних фестивалів, а протягом усього наступного літа.

Головні музичні дійства відбуватимуться у суботу та неділю. В центрі міста будуть розташовані три сцени – на Красній площі, на Валу та у парку Богдана Хмельницького. За словами Т. Коваль, таке розташування вибране не випадково – це дозволить учасникам та гостям фестивалю вільно переміщатися фестивальною зоною та самим обирати, якій з трьох сцен віддати перевагу.

Щодо музичного спрямування фестивалю, то він проходитиме за трьома напрямками: альтернативна, фольклорна та популярна музика. До участі у фестивалі будуть запрошені аматорські колективи з усієї України. Планується також участь і відомих співаків та гуртів. Пані Коваль зазначила, що міська влада підтримала фестиваль.

Керівник проекту, директор Агенції свіжих ідей «Фреш-студія» Сергій Шейко розповів, що проведення фестивалю сприятиме розвиткові культури масового відпочинку в місті. «Наступного літа гуляючи центром Чернігова городяни не нудьгуватимуть, - впевнений С. Шейко, – Також ми проводитимемо багато акцій соціального спрямування, до участі в яких будемо запрошувати всіх чернігівців».

Відома співачка Жанна Боднарук розказала, що їй приємно долучитись до проведення музичного фестивалю. За її словами, проект «Чернігів – музична столиця» є гарним шансом для молодих виконавців та гуртів спробувати себе на професійній сцені. Також пані Боднарук переконана, що фестиваль привабить туристів до Чернігова.

«Чернігів дуже гарний влітку, - сказала вона. – Впевнена, що музика лише підкреслить його красу».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Мистецький погляд»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.