Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні в Україні день жалоби за загиблими керівниками Польщі

Втрата 10668 переглядів

Опубліковано - 12.04.2010 11:32 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні в Україні день жалоби за загиблими керівниками Польщі
Сьогодні в Україні день жалоби за загиблими керівниками Польщі
Сьогодні в Україні день жалоби за загиблими в авіакатастрофі Президентом Польщі Лехом Качинським, іншими польськими політиками, громадськими діячами та людьми, які їх супроводжували.

відповідний указ підписав Президент України Віктор Янукович.

“У зв`язку із трагічною загибеллю 10 квітня 2010 року Президента Республіки Польща Леха Качинського і його дружини Марії, інших високопосадовців Республіки Польща та осіб, які їх супроводжували, постановляю оголосити в Україні 12 квітня 2010 року днем жалоби”. – зазначається в указі, тест якого розміщено на офіційному інтернет-представництві глави держави.

У день жалоби буде приспущено Державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій на всій території України, а також закордонних дипломатичних установ України.

Також відмінено розважально-концертні заходи, спортивні змагання і внесено відповідні зміни до програм теле- і радіопередач.

Як повідомлялося раніше, в результаті катастрофи 10 квітня літака Ту-154 під Смоленськом Польща втратила 96 осіб - 88 пасажирів і 8 членів екіпажу. Вони прямували у російську Катинь, щоб взяти участь у жалобних заходах на місці масового поховання жертв політичних репресій.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.