Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович вже погрожує застосуванням сили!

Народний Вісник 10668 переглядів

Опубліковано - 24.04.2010 02:28 | Всі новини | Версія для друку

Янукович: хай хтось спробує перешкодити ратифікації
Янукович: хай хтось спробує перешкодити ратифікації
Опозиція не зможе перешкодити ратифікації Верховною Радою України договору про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації в Севастополі, підписаного 21 квітня у Харкові.

Як повідомляє УНІАН, про це Президент України Віктор Янукович заявив сьогодні на брифінгу після завершення XII з`їзду Партії регіонів.
«Упевнений, що ратифікація буде зроблена», - сказав він.

Також В.Янукович зазначив, що Партія регіонів робитиме все для того, щоб ситуація в Україні стабілізувалася, щоб росла економіка і поліпшувалося життя людей.

«Хай хтось спробує нам в цьому перешкодити. Відповідь буде гідна», - підкреслив глава держави.

Як відомо, 21 квітня 2010 року в Харкові Президент України Віктор Янукович і Президент Росії Дмитро Медведєв підписали угоду між Україною і РФ з питань перебування Чорноморського флоту на території України, яким передбачене базування російської військової бази в Севастополі до 2042 року.

Планується, що 27 квітня відбудеться одночасна ратифікація цієї угоди як Верховною Радою України, так і Державною думою Росії.
Міліція вже не з народом?
Міліція вже не з народом?
Керівник МВС закликав підлеглих готуватися до протидії опозиції

Тим часом в Україні опозиційні політичні сили заявили про намір не допустити ратифікації цього документа. В свою чергу, міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов закликав підлеглих замислитися над способами запобігання використанню опозицією непарламентських форм боротьби з новою владою.

Про це він заявив сьогодні в Києві на розширеній колегії МВС за участю керівників регіональних підрозділів відомства, окреслюючи коло першочергових завдань, якими повинна займатися міліція.

"Напрям наступний - забезпечення громадського порядку і безпеки дорожнього руху. Актуальна тема, особливо в умовах сучасних методів забезпечення громадського порядку. Я сьогодні прочитав в інтернеті з подивом статтю, що, виявляється, найбільш ефективними способами боротьби будуть непарламентські форми боротьби, як заявив колишній міністр. Усі розуміють, що таке «непарламентські форми боротьби» (у Луценка "позапарламентські". - Ред.). Робота нам усім. Тому забезпечення громадського порядку - це тема, над якою ми повинні попрацювати...", - сказав А.Могильов.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.