Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Подарунок від української влади до Рош-а-Шону

Освіта Регіон: м.Київ 13016 переглядів

Опубліковано - 27.09.2006 21:21 | Всі новини | Версія для друку

А що робити українським дітям?
А що робити українським дітям?
На свято єврейського нового року Державна атестаційна комісії на чолі з міністром освіти України, соціалістом С.Ніколаєнко прийняли рішення про закриття майже 30 регіональних інститутів та коледжів Міжрегіональної Академії управління персоналом (МАУП)

З цього приводу офіційний сайт МАУП розповсюдив звернення Георгія Щокіна, засновника і президента Міжнародної Кадрової Академії та Міжрегіональної Академії управління персоналом.

РИТУАЛЬНЕ ВБИВСТВО НА ЗАМОВЛЕННЯ ДІТЕЙ СІОНУ

Відбулося ритуальне вбивство: 26 вересня ц.р. члени ДАК на чолі з Ніколаєнком прийняли безпрецедентне рішення про відмову у видачі дипломів випускникам МАУП, які вже склали державні іспити, та про закриття майже 30 регіональних інститутів та коледжів Академії, повідомляє

Сталося це на свято єврейського нового року та перед відкриттям єврейського міжнародного форуму з 65-річчя трагедії Бабиного Яру. Це відвертий замах на життя 65-тисячного колективу українського навчального закладу тільки за те, що він не боявся висловлювати своє занепокоєння сіоністським засиллям в Україні і світі.

Серед замовників цього суто політичного вбивства з ритуальним відтінком називали на початку року Й. Вінського, який начебто отримав за це великі гроші з Ізраїлю. Виконавцями, як відомо, призначено соціалістів Ніколаєнка – міністра освіти та Луценка – міністра внутрішніх справ. Долучилися до цієї ганебної справи й інші соціалісти, які писали у всі інстанції запити: Рудьковский, Садовий, Мордовець та ін. У редакції є письмові підтвердження про те, що МЗС на чолі з Тарасюком та відомство Луценка вели офіційну переписку щодо дій проти МАУП. Але з часом Вінський відійшов від соціалістів, як і Луценко, і тому організацію вбивства навчального закладу перебрали на себе інші люди.

До нас доходять чутки, що скандально відомий Фельдман пообіцяв не менш скандально відомому Ніколаєнку 10 млн доларів за знищення МАУП. Правда це чи ні - хай виясняють правоохоронці, але я особисто таку можливість припускаю. Водночас зацікавленою стороною у вбивстві Академії є цілковито сіоністське оточення Ющенка на чолі із самим Ющенком, який здійснює відверту американсько-ізраїльську політику. Наші симпатики розповідають, що в Україну разом з численними єврейськими організаціями з усього світу прибув член РНБО США Девід Флінт, який у приватній розмові заявив, що головним завданням його візиту до Києва є знищення МАУП. Підтвердженням цього є й виклик 25 вересня ц.р. Ющенком міністра Ніколаєнка, де, скоріш за все, й було остаточно вирішено питання знищення МАУП. Наступного дня, 26 вересня, Ніколаєнко цілком виконав це завдання.

Хто такий Ніколаєнко, вже всім добре відомо. Наведу тільки один приклад: за даними Рахункової палати України, діяльність Ніколаєнка на посаді міністра освіти, згідно з широко оприлюдненими даними, завдала державі шкоди на один мільярд (!) гривень. Це руйнівник за своєю сутністю, і його подальше перебування на міністерській посаді є загрозою національним інтересам України. Нічим не відрізняються від Ніколаєнка й ті, хто підтримав його намір замовного вбивства Академії. Наприклад, ректор університету «Україна» Таланчук. Він у своїх рекламних буклетах повідомляє про 319 філій (!) свого закладу, які де тільки не розташовані. Це і ректор Київського Національного університету Скопенко, декана якого тягали в наручниках за хабарі, але через свої зв’язки він і надалі тримає цього хабарника на деканській посаді. Це ректор Європейського університету Тимошенко, в закладі якого, як писали свого часу газети, готувалося вбивство його співзасновника (до речі, власної дружини цього Тимошенка). Такого штибу і ректор Юридичної академії з Харкова Тацій, де хабарництво давно всім відоме, але він увесь час підлаштовується під чергову владу.

Ми боротимемося за свій заклад, за своїх студентів та викладачів, за їхнє право вибору на навчання, за те, щоб вони мали змогу отримати якісну українську освіту без хабарів. Ми судитимемося з Ніколаєнком та його поплічниками, вимагатимемо його негайної відставки та притягнення до відповідальності за шкоду, завдвну державі. Ми продовжимо боротьбу за Українську Україну проти зловісного сіонізму, і весь світ дізнається про цей черговий злочин єврейського расизму, який не може терпіти правди про себе і згодом захлинеться власною ненавистю до людства. Ми боротимемося і переможемо!

Георгій ЩОКІН
Газета «Персонал плюс» №39 (190), 28 вересня 2006 р.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Освіта»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.