Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Волині починається кампанія проти «Бандерштату»?

Народний Вісник Регіон: Волинська область 14707 переглядів

Опубліковано - 5.07.2010 13:29 | Всі новини | Версія для друку

На Волині починається кампанія проти «Бандерштату»?
На Волині починається кампанія проти «Бандерштату»?
Відкритий лист оргкомітету фестивалю «Бандерштат» телеканалу «Аверс».

1 липня в програмі «На часі» приватного луцького телеканалу «Аверс» було показано сюжет про всеукраїнський фестиваль альтернативної музики та сучасного мистецтва «Бандерштат», незадовго після прийняття депутатами Волинської обласної ради рішення про фінансування заходу.

У відеосюжеті, в якому показані фрагменти першого фестивалю, який відбувався в 2007 році в місті Луцьку, журналісти поза кадром розповідають про шкідливість заходу, присутню на ньому неадекватну молодь, поширення алкоголю та інші речі того ж роду, які нібито чекають на людей і цьогоріч на «Бандерштаті».

Варто зазначити, що працівники телеканалу «Аверс» не були на фестивалі ні в 2008-му, ні в 2009-році, коли «Бандерштат» відбувався в с.Гаразджа і його відвідали близько десяти тисяч людей за два роки, як з Волині так із інших куточків України. Причому, присутні на фестивалі ЗМІ як регіонального так і всеукраїнського масштабу захід висвітлили виключно в позитивному світлі, максимально вичерпно проілюструвавши всю програму фестивалю. І лише редакція «Аверсу», яка на фестивалі чомусь не потрапила як на одні з найяскравіших для області подій минулих років, «Бандерштат» розглядає виключно у негативному світлі.

Загалом, минулорічні фестивалі зібрали під своїми патріотичними стягами кращу молодь з Луцька, Волині та Західної України, які брали участь не лише у спогляданні концертної програми, але й в зустрічах з ветеранами УПА, літературних читаннях, виставці присвяченій героїчній боротьбі ОУН-УПА, спортивних змаганнях та інших речах. Цьогорічний «Бандерштат» також складатиметься з широкої патріотично-виховної та культурно-просвітницької програми, яка відбуватиметься в с.Рокині, на території музею сільського господарства.

Тому, від оргкомітету фестивалю відкрито звертаємося до редакції телеканалу «Аверс» і закликаємо до кінця лишатися об’єктивними журналістами, які чесно і сумлінно виконують свій обов’язок, а не обливають брудом найпотужніший молодіжний захід за минулі роки в області. Професійність Ваших журналістів вимагає бажати кращого, а зміст вищеописаного сюжету наштовхує на думки про те, що він замовний.

При нагоді, запрошуємо Вас хоча б цьогоріч відвідати захід з метою якомога об’єктивніше висвітлити те, що насправді відбувається на фестивалі «Бандерштат» і надалі не вдаватися до подібних дій.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.