Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дослідники назвали 15 ознак того, що шлюбу загрожує розлучення

Він і Вона 11112 переглядів

Опубліковано - 9.09.2010 04:59 | Всі новини | Версія для друку

Дослідники назвали 15 ознак того, що шлюбу загрожує розлучення
Дослідники назвали 15 ознак того, що шлюбу загрожує розлучення
Науковці виявили щонайменше 15 ознак того, що шлюбу загрожує розлучення, починаючи з того, як людина виглядає на дитячих фотографіях і завершуючи професією. Було оброблено дані численних наукових досліджень, які визначають фактори, ознаки і симптоми розлучення.

Ознаки варіюються і залежать від статі дітей, раси, рівня тестостерону та стану здоров'я чоловіка (дружини), пише sex-news.ru.

Так, наприклад, автори одного з оригінальних досліджень, результати якого опубліковані в журналі Motivation and Emotion, стверджують, що подружні пари, які усміхнені на дитячих фотографіях, розлучаються рідше, ніж похмурі діти - тільки 10% респондентів, які посміхалися на дитячих знімках, пізніше розлучилися, порівняно з 31% розлучень серед тих, хто на дитячих фотографіях виглядає похмурим.

Інше дослідження показало, що ймовірність розлучення танцюристів і хореографів - 43%, на той час як шлюб математиків закінчується розлученням тільки в 19% випадків. Психологи з Університету Редфорта дійшли цих висновків після розробки формули для розрахунку ймовірності сімейних негараздів на основі професії подружжя.

Шанси для масажистів становлять 38%, а для дантистів тільки 8%, повідомляється в журналі Journal of Police and Criminal Psychology.

15 ознак, що сигналізують про можливе розлучення:

1. Якщо ви - жінка, яка одружилася у віці до 18 років, то ймовірність розлучення протягом перших десяти років шлюбу - 48%.

2. Якщо дружина хоче народити дитину набагато сильніше, ніж чоловік, то шанси на розлучення вдвічі вищі, ніж для подружжя, які мають спільні погляди на це питання.

3. Якщо у вас два сини, то ймовірність розлучення - 37%, а якщо дві доньки, то - 43%.

4. Шлюб, у якому чоловік має високий рівень гормону тестостерон, на 43% частіше закінчується розлученням, ніж шлюб, де у чоловіка низький рівень тестостерону.

5. Якщо вашій дитині віком до 8 років поставлено діагноз "гіперактивність і дефіцит уваги", ймовірність того, що ваш шлюб закінчиться розлученням, на 23% вища, ніж шлюб, в якому ваша дитина до 8 років веде себе в межах норми.

6. Якщо ви в даний момент одружені, але зраджуєте свого партнера по шлюбу, ймовірність розлучення збільшується майже вдвічі.

7. Якщо ви не всміхаєтесь на своїх дитячих фото, то ймовірність розпаду вашого шлюбу вища, ніж у пари, в якій партнери усміхалися на дитячих фото.

8. Якщо ваша дитина померла після двадцятого тижня вагітності, під час пологів або невдовзі після пологів, ваші шанси на розлучення збільшуються на 40%, порівняно з тими, чия дитина вижила.

9. Якщо ви - жінка, якій нещодавно було поставлено діагноз рак або розсіяний склероз, то загроза розлучення вшестеро більша, ніж якщо б такий діагноз було поставлено чоловікові.

10. Для білої жінки, що живе окремо від чоловіка, ймовірність розлучення протягом шести років окремого проживання становить 98%, причому для латиноамериканки - 80%, а для афроамериканки - 72%.

11. Якщо ви або ваш чоловік (дружина) - танцюрист або хореограф, ймовірність розлучення становить 43%, тоді як дресирувальники звірів розлучаються набагато рідше - у 23% випадків.

12. Якщо ви задіяні у сільському господарстві, то розлучення вам загрожує лише у 8% випадків. До професій з низьким ризиком розлучення належать інженери-атомники (7%) і окулісти - 4%.

13. Якщо ви або ваш чоловік пережили струс мозку, то в 17% випадків ваш шлюб закінчиться розлученням.

14. Для афроамериканської жінки ймовірність розлучення в перші десять років спільного життя становить 47%; для латиноамериканки - 34%; для білої жінки - 32%; для азійської - 20%.

15. Для родин, у яких дружина служить в армії, загроза розлучення на 25% вища, ніж для тих, де чоловік - військовий.

Коментуючи отримані результати, журналістка Еннелі Руфус (на момент публікації перебувала в шлюбі) стверджує: "Це всього лише показники, але вони становлять інтерес як відправний пункт для подальших досліджень. Вони дають змогу поглянути на проблему загалом і побачити загальні закономірності, які призводять до руйнування стосунків".

А в Україні, зазначає NEWS.ru, нещодавно спростили процедуру розлучень. У серпні набрав чинності новий закон про реєстрацію актів громадянського стану. Новий закон має полегшити паперову тяганину. Крім того, відтепер у паспорті можна не ставити штамп про розлучення.

При цьому Міністерство юстиції зазначає зменшення кількості розлучень на 16% - до 57,8 тисяч - у 1 півріччі 2010 року порівняно з аналогічним періодом 2009 року. У цілому, за даними Мін'юсту, в останнє десятиліття в Україні відзначається щорічна тенденція до зниження кількості розлучень.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.