Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки демократичного вибору. У Криму готуються до фальсифікацій

Вибори-2010 Регіон: Автономна республіка Крим 6946 переглядів

Опубліковано - 13.09.2010 13:36 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки демократичного вибору. У Криму готуються до фальсифікацій
Хроніки демократичного вибору. У Криму готуються до фальсифікацій
Нинішня влада створює механізм фальшування результатів місцевих виборів на рівні територіальних і дільничних виборчих комісій.

Про це в ефірі Першого національного телеканалу заявив народний депутат, член фракції «БЮТ – Батьківщина» Остап Семерак.

«Сьогодні на прикладі Криму, де сформовано територіальну виборчу комісію, ми вже бачимо, як будуть формуватися ТВК, і як потім ними ж будуть формуватися дільничні виборчі комісії, – сказав парламентарій. – Що ми маємо сьогодні в Криму? Опозиція представлена в територіальній виборчій комісії «аж» двома людьми з 18-ти. Це нагадує один із сталінських висловів, які так любить цитувати теперішній прем’єр-міністр: «не важливо, хто і як голосує – важливо, хто рахує».

На думку Семерака, за таких умов від влади слід очікувати використання тих самих методів, до яких вона вдавалася й раніше: «Вони викидатимуть спостерігачів з дільниць і будуть писати той результат, який їм потрібен».

«Принципово важливо, щоб опозиція і влада одне одного контролювали, і саме тому наша політична сила наполягала, щоб територіальні і дільничні виборчі комісії формувалися паритетно: 50% на 50%. Сьогодні цього немає. Якщо партія влади хоче довести, що ці вибори будуть чесними, давайте повернемося до закону про вибори і проголосуємо за нашу пропозицію. Якщо ж вони це відкидають, то це є доказом того, що вони збираються махлювати», – підкреслив Семерак.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.