Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гепу офіційно об’явили мером Харкова

Вибори-2010 Регіон: Харківська область 10071 перегляд

Опубліковано - 4.11.2010 14:02 | Всі новини | Версія для друку

Гепу офіційно об’явили мером Харкова
Гепу офіційно об’явили мером Харкова
Харківська міська виборча комісія підрахувала 100% протоколів на виборах мера. Згідно з даними, в.о. міського голови Геннадій Кернес переміг з відривом у 0,63%.

Згідно з інформацією міськвіборчкому, наданою за результатами обробки 100% протоколів дільничних виборчих комісій, за Кернеса віддали свої голоси 30,09% харків'ян, а за представника "Батьківщини" Арсена Авакова - 29,46%.

Нагадаємо, Партія регіонів у прямому телеефірі 3 листопада провела паралельний підрахунок голосів на виборах мера Харкова і оголосила про перемогу свого кандидата Геннадія Кернеса.

У той же час, згідно з результатами екзит-полу GfK України, переможцем на виборах у Харкові став кандидат від партії "Батьківщина" Арсен Аваков.

Як повідомила компанія, його підтримали 34,7% виборців, а Кернеса - 30,9% виборців. Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін назвав цю інформацію неправдивою.

У результаті компанія GfK Україна подала до суду на Добкіна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.