Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бюлетені, знайдені у смітниках, виявилися справжніми

Вибори-2010 8075 переглядів

Опубліковано - 8.11.2010 23:06 | Всі новини | Версія для друку

Бюлетені, знайдені у смітниках, виявилися справжніми
Бюлетені, знайдені у смітниках, виявилися справжніми
Міліція Хмельницької області перевіряє два факти виявлення можливо необлікованої виборчої документації у Кам’янці-Подільському після виборів до місцевих рад.

Про це повідомив начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС в області Віктор Коверзюк.

За його словами, після голосування у Кам’янці-Подільському виявлено 159 бюлетенів на вулиці неподалік виборчої дільниці замотаними у газету, ще 350 - у шкільній сміттєвій урні.

“Причому усі бюлетені були проштамповані печатками із зазначенням номерів виборчих дільниць та мали відмітку на підтримку одного з кандидатів у мери - Ростислава ЯРЕМИ. У першому випадку працівники міліції уже навіть встигли провести експертизу документів, яка засвідчила, що відтиск печатки співпадає з оригіналом, а за другим фактом дослідження ще тривають”, - зазначив він.

Крім того, ще одна скарга на спробу підтасувати результати голосування надійшла від кандидата у депутати по одномандатному виборчому округу № 23 Кам’янця-Подільського. Він повідомив, що під час повторного перерахунку голосів на одній з виборчих дільниць з’ясувалося, що частина виборчих бюлетенів, поданих на його підтримку, зіпсована шляхом проставлення додаткової позначки навпроти прізвищ інших кандидатів.

“За кожним з цих фактів працівники органів внутрішніх справ у встановленому законом порядку проводять перевірки та експертні дослідження, результати яких будуть направлені до прокуратури, котра і буде приймати рішення у відповідності до чинного законодавства”, - сказав Коверзюк.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.