Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кожен шостий українець щодня думає про звільнення

Громадська думка 6531 перегляд

Опубліковано - 10.11.2010 13:41 | Всі новини | Версія для друку

Кожен шостий українець щодня думає про звільнення
Кожен шостий українець щодня думає про звільнення
18% працюючих українців кожен день хоча б раз замислюються про звільнення.

Такі дані були отримані у підсумку опитування.

Зокрема, на думку 8% респондентів бажання написати заяву про звільнення приходить до них кілька разів на день. Однак опитані зізнаються, що, після того як зважать всі "за" і "проти", вони вирішують залишити все як є: "Мене не влаштовує графік роботи і зарплата", "На роботі мене дратує все, але, подумавши про звільнення серйозно, я заспокоююсь".

До 19% працюючих українців думки про звільнення приходять кожного тижня. "На жаль, все частіше"; "В останні кілька місяців це найнав'язливіша ідея", - йдеться в результатах опитування.

Натомість, 15% працюючих українців повідомили, що замислюються про звільнення раз на місяць, в основному це відбувається через накопичену втоми або негативні емоцій в день зарплати, розмір якої їх не влаштовує.

В свою чергу, 10% замислюються про зміну роботи раз на півроку. Судячи з коментарів, від рішучого кроку їх утримує страх не знайти нову роботу і втратити у зарплаті.

Проте, 6% опитаних замислюються про зміну роботи раз на рік, "коли терпінню настає кінець", - коментують вони.

Взагалі не думають про зміну роботи 19% українців, за словами яких їх "все влаштовує", "поки немає ніяких приводів для звільнення".

Не змогли відповісти на поставлене питання 13% респондентів: "Якщо мені приходить в голову думка про звільнення, я це роблю", "Буває й таке. Коли одинадцять років працюєш на одному й тому ж місці, то іноді й такі думки приходять у голову".

Опитування проведене в Україну з 13 серпня по 13 жовтня 2010 року серед 1200 представників економічно активного населення України старше 18 років, що мають постійну роботу.

Як відомо, прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що рівень зарплат, пенсійного та соціального забезпечення в бюджетній сфері недостатній.

Як повідомлялося раніше, Кабінет Міністрів має намір збільшити середню пенсію на 7 гривень до 1130 гривень з 1 грудня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.