Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Голубченко: у Києва немає газу для опалення

Газоват 9821 перегляд

Опубліковано - 18.10.2006 19:17 | Всі новини | Версія для друку

Голубченко: у Києва немає газу для опалення
Голубченко: у Києва немає газу для опалення
Кияни мерзнуть через відсутність газу,- таке заявляє перший заступник голови міськдержадміністрації Анатолій Голубченко.

Він запевняє, що у міста немає боргів перед “Нафтогазом України”, більше того Київ зробив передплату на двадцять вісім мільйонів гривень. У бюджеті достатньо грошей на газ на всю зиму. Однак блакитного палива офіційно місту досі не давали. Керівництво столиці припускає, що його просто немає.

Медустанови та освітні заклади опалюються за рахунок газу нелегального. Так би мовити “за дзвінком”, - каже Голубченко. І навіть першочергові об'єкти підключені не стовідсотково.

Досі мерзнуть шість лікувальних установ, сорок шість шкіл та десять дитсадочків. Здебільшого через власну недбалість – не подали вчасно заявки. Деякі дитсадки не підключили, тому що до них опалення надходить через житлові будинки.

Перший ліміт газу столиці обіцяють у середу ввечері, зі свого боку міська влада обіцяє зігріти усіх киян уже до наступної суботи.

Взимку холодно не буде, запевняють чиновники. Температура батерей буде навіть більшою, ніж торік, у середньому на десять градусів на вході.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.