Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Учений намагається довести, що всі жінки таки відьми

Чудасії і дивацтва 20517 переглядів

Опубліковано - 25.11.2010 01:31 | Всі новини | Версія для друку

Всі жінки - відьми?
Всі жінки - відьми?
Дослідження показали, що жінки можуть пророкувати майбутнє і моделювати ситуацію в найближчому майбутньому.

Більшість людей володіють надприродними здібностями, особливо жінки. Такі дані отримав професор Деріл Бем з Корнельського університету в штаті Нью-Йорк, який провів дев'ять різних експериментів за участю понад 1000 добровольців, повідомляє ТСН.

Результати виявилися неймовірними, в 99% випадків випробовувані проявили надприродні здібності. Причому кращий результат показали дами.

Люди можуть мати реальні можливості пророкувати майбутнє і впливати на події до їхнього виникнення, стверджує вчений. В одному з експериментів студенти отримали список слів, які вони потім згадували. Волонтери навіть вказали ті слова, які, ще не були внесені.

В іншому досліді добровольцям були показані зображення на екрані комп'ютера, закриті шторами, і вони повинні були виявити приховані еротичні фотографії. У результаті майже всі дівчата та хлопці вибрали правильний варіант. Експерт вважає, що це не простий збіг, а вказує на психічні сили людей.

Проте психолог, опонент Деріла, доктор-психолог Йоахім Крюгер упевнений, що підсумки дослідницької роботи його колеги більше схожі на містифікацію, тому їм не можна довіряти.

Але наукові дослідження в області паранормальних явищ серед людей слід продовжити, щоб або спростувати цю думку, або його підтвердити. Не дотримано багато умов і не враховано ще більшу кількість факторів, які можуть вказувати на такі дані.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.