Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Врятуйте “Сокіл”! Врятуйте наш хокей!

Спорт 10893 перегляди

Опубліковано - 6.12.2010 16:17 | Всі новини | Версія для друку

Врятуйте “Сокіл”! Врятуйте наш хокей!
Врятуйте “Сокіл”! Врятуйте наш хокей!
Відкрите звернення до українських бізнесменів і всіх небайдужих до долі відомої хокейної команди і хокею в Україні в цілому.

Спортивний портал iSport.ua розповсюдив відкрите зверенння. Ми передаємо його повіністю.

Звернення до українських бізнесменів.

У нас незвичайна країна. Ймовірно, найнезвичайна в Європі. На 46 мільйонів населення є тільки одна професійна хокейна команда більш-менш пристойного рівня. І це з нашим кліматом і традиціями! Але не турбуйтеся, схоже, скоро ми поб'ємо і цю унікальність. Унікальністю нової - жодної команди подібного рівня.

Гордість вітчизняного хокею, київський “Сокіл”, зі стану клінічної смерті впевненими темпами прямує до реального завершення свого існування. Причина банальна - немає коштів для існування. Формально клубом володіє велика корпорація, але реальності такі, що команді вимкнули воду в роздягальні. Не кажучи вже про величезні заборгованості по зарплаті і відсутності нормальних умов для роботи.

Наш сайт звертається до вітчизняних бізнесменів з одним проханням - врятуйте київський “Сокіл”! Якщо розібратися глибше, то це зовсім не тягар, а ваша можливість, і це далеко не пафосні слова, зробити свій внесок у розвиток усієї країни.

Викупивши “Сокіл”, і налагодивши фінансування клубу, ви отримаєте унікальну можливість розвивати дитячий хокей в Україну, відкрити школи в різних містах країни, поповнювати склад соколят своїми ж вихованцями, які готуватимуться у належних умовах.

Налагодивши інфраструктуру та фінансування, ви отримаєте можливість заявити команду в Континентальній хокейній лізі (КХЛ) - найсильнішій хокейну лізівропи, де виступають такі зірки як Яромир Ягр, Олексій Яшин, Домінік Гашек, Євген Набоков і багато інших. Ви повернете хокей не лише Києву, а всій Україні.

Заявивши команду в КХЛ, ви отримаєте хокейний бум у країні. Хокейний бум - це вболівальники, увага преси, можливість на хвилі суспільного інтересу будувати хокейні арени, послідовники з числа великих бізнесменів з інших регіонів України. Як наслідок - сильний національний чемпіонат, багато Льодових Палаців, масовий інтерес, дитячі секції, в перспективі - сильна збірна країни і ваше ім'я, репутація та імідж серед вболівальників і в ділових колах.

Це не рожеві окуляри і не Нью-Васюки, а реальна перспектива. Але для цього треба зробити перший крок, найважчий і найважливіший. Після чого піде кілька років важкої і, можливо, не самої вдячної праці, але благородна мета гідна вашої уваги, вкладень і витраченого часу. А про те, щоб про ваші звершення дізналися, ми, журналісти, подбаємо і допоможемо.

Шановні бізнесмени, політики, просто заможні представники нашої країни! Врятуйте “Сокіл”, врятуйте український хокей, допоможіть розвитку дитячого спорту в Україну! Ми дуже сподіваємося, що у вас знайдуться час і кошти, що здійснити цю шляхетну місію.

Редакція сайту iSport.ua

P.S. Запрошуємо вітчизняні ЗМІ підтримати наше звернення і розповсюдити це прохання на сторінках своїх видань, інтернет-порталів, радіо, телебачення. На згадку сайту і гіперпосилання не претендуємо.

Від “Аратти”. Нашому Президенту варто було б взяти приклад з сісідньої і не зовсім чужої для нього Білорусі, де хокей - національний вид спорту (як і в Канаді, де в хокей грають багато висококласних спортсменыв - українців). Але ми маємо підозру, що в хокеї менші гешефти і домовленості, адже в хокей, як відомо, грають справжні мужчини, чим пояснюється відсутність інтересу з боку "бізнесменів" з українськими паспортами в кишені.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.