Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бандерівська армія перейшла не тільки Дніпро, а й Москву-рєку

Народний Вісник 9235 переглядів

Опубліковано - 21.02.2011 23:57 | Всі новини | Версія для друку

Малоросійські холуї на килимі у кремлівських карликів
Малоросійські холуї на килимі у кремлівських карликів
Сьогодні, до Дня рідної мови Київська міська організація Всеукраїнського об’єднання “Свобода” провела під стінами Міністерства освіти, науки, молоді та спорту театралізовану акцію “Малоросійські холуї на килимі у кремлівських карликів”.

"У головних ролях - активні діячі русифікації України міністр Дмитро Табачник, нардепи Олена Бондаренко і Вадим Колесніченко, а також "трійця російського світу" Володимир Путін, Кирило Гундяєв і Філіп Кіркоров", - йдеться в повідомленні ВО “Свобода”.

Сюжет простий: українські політики кланяються в ноги представникам російської влади і ті "благословляють їх на благі справи". Але тут з'являється бандерівська армія, яка переходить не тільки Дніпро, а й Москву-рєку і виганяє геть “синьо..опу банду”... У кінці з'являється "не хохол, а бандерівець" і палицею виганяє всіх неугодних йому політиків з країни.

"Для чого ми сьогодні це робили? Тому що сьогодні День рідної мови, а ось це установа, яка називається Міністерство науки і освіти, молоді та спорту, під керівництвом Табачника, - це, по суті, штаб русифікації Україні на сьогоднішній день. І сьогодні ми вирішили показати їм виставу, де показані одні з найбільш одіозних діячів-українофобів ", - розповів голова Київської міської організації ВО “Свобода” Андрій Іллєнко.

Театралізоване дійство покликане висміяти ту антиукраїнську політику, яку проводить нинішня влада, зокрема стосовно української мови, відзначили свободівці.

"Ці кремлівські холуї повинні пам'ятати - для українців вони завжди залишаться ворогами і будуть безжально зметені хвилею Української національної революції", - додав Ільєнко.
У Львові повісили “Діму Сабачніка”
У Львові повісили “Діму Сабачніка”
У свою чергу, львівська Свобода провела акцію протесту Захисти рідну мову. Акція відбулась біля пам'ятника Івану Франку. "Під час акції молоді свободівці здійснили студентський суд над українофобом "Дімою Сабачніком". Суд прийняв одностайне рішення - повісити", - повідомляє прес-служба партії.

"Сьогодні відзначаємо міжнародний День Рідної Мови та, на превеликий жаль, щодень спостерігаємо, як наша рідна Українська мова зникає. Як на побутовому рівні, так і з навчальних планів, водночас зникає наша історія та література, а отже зникаємо і ми – як нація. За цим наступом стоїть істота, яка обіймає далеко не останню посаду в державній ієрархії і визначає гуманітарну політику в Україні. Це – сумнозвісний українофоб Табачник. Саме тому, в цей день, День Рідної Мови, мусимо сказати своє рішуче "НІ!", та стати на її захист. Бо ж як писала Ліна Костенко:

"Нації вмирають не від інфаркту, спочатку їм відбирає мову…", – зазначив координатор акції, керівник Студентської "Свободи" Львова Василь Молдован.

Також на території львівських вузів свободівці розмістили інформаційні плакати з крилатими фразами про мову.

А в Одесі з нагоди Міжнародного дня рідної мови активісти партії Християнсько-демократичний союз провели на вулицях акцію роздавання працівникам ДАІ книги Святослава Караванського “Секрети української мови”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.