Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За минулу добу на дорогах загинуло 28 українців

Надзвичайна подія 10946 переглядів

Опубліковано - 5.11.2006 22:45 | Всі новини | Версія для друку

За минулу добу на дорогах загинуло 28 українців
За минулу добу на дорогах загинуло 28 українців
За минулу добу в Україні було зареєстровано 168 дорожньо-транспортних подій, в яких загинуло 28 чоловік і 208, - травмовані.

Про це повідомили в Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій.

Вчора о 8.15 в Одеській області на 59-му км. автотраси Одеса-Кишинів водій легкового автомобіля “Volkswagen-Caddy” виїхав на стрічну смугу, де зіткнувся з легковим автомобілем “Honda-Accord”.

Унаслідок ДТП загинули три люди (обидва водії і пасажир “Honda-Accord”).

Того ж дня, близько 18:00 год. в с. Хухра, Охтирського району, Сумської області, 97 км автодороги "Суми-Полтава-Олександрія", водій автомобіля "ВАЗ-2121-Нива", 1978 року народження, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, праворуч по ходу руху автомобіля "КАМАЗ", не надав переваги в русі автомобілю ”КАМАЗ-43101", який рухався в напрямку м. Полтава.

Внаслідок ДТП водій і 2 пасажири автомобіля "Нива" загинули на місці пригоди, а один пасажир цього ж автомобіля отримав тілесні ушкодження, з якими доставлений до Охтирської міської лікарні.

О 19:00 год. на 95 км автодороги "Бориспіль-Запоріжжя", водій автомобіля "BMW-740", рухаючись в напрямку м. Києва, при виконанні обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем “МАЗ-504В”, з напівпричепом "ОДАЗ 9357", під керуванням мешканця Черкаської області, що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій автомобіля "BMW-740" та 2 його пасажири отримали смертельні травми, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Від "Аратти". Загалом, перший зимний день відібрав життя 28 українців. В державі буде оголошено жалобу? Можливо це посилить увагу до свого життя і життя тих, хто поруч з тобою...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.