Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рада засудила порівняння СРСР з гітлерівською Німеччиною у відповідальності за початок Другої світової

Назад в СРСР 8910 переглядів

Опубліковано - 20.04.2011 11:08 | Всі новини | Версія для друку

Рада засудила порівняння СРСР з гітлерівською Німеччиною у відповідальності за початок Другої світової
Рада засудила порівняння СРСР з гітлерівською Німеччиною у відповідальності за початок Другої світової
Верховна Рада вчора під час вечірнього засідання прийняла заяву До 65 річниці Нюрнберзького трибуналу над фашистськими злочинцями, в якій засудила бажання деяких реакційних політиків прирівняти СРСР до гітлерівської Німеччини у відповідальності за розв’язку Другої світової війни.

Відповідний проект постанови № 7405, ініційований фракцією КПУ, підтримали 233 народних депутати.

Прийнятим документом схвалено заяву Верховної Ради До 65 річниці Нюрнберзького трибуналу над фашистськими злочинцями, що засуджує прояви і спроби історичної ревізії висновків Нюрнберзького трибуналу, спотворення і приниження його історичної ролі.

"Заява запобігає перегляду підсумків Другої світової війни і бажанню деяких реакційних політиків покласти на СРСР рівну з гітлерівською Німеччиною відповідальність за її розв'язку і тим самим виправдати нацистів, їх пособників у скоєнні злочину проти людства", - говориться в документі.

Від “Аратти”: ухваливши з подачі КПУ цю заяву, тушкований парламент продемонстрував на весь навколишній світ, що насправді веде українську державу у тоталітарне минуле.

Бо текст цієї заяви повторює реліктові пропагандистські штампи КПРС, які фактично були спростовані тим самим компартійним керівництвом СРСР у 80-х роках минулого століття. Бо саме тоді було оприлюднено таємну частину Пакту Риббентропа-Молотова, яка документально підтврджує, хто саме розв'язав Другу Світову війну.

Проголосувавши вчора за цю заяву, парламентські тушки тим самим підтвердили на вищому законодавчому рівні, що ведуть країну курсом реабілітації сталінізму. Проголосувавши вчора, нардепи одним натиском кнопки публічно спаплюжили пам'ять мільйонів українців закатованих у чекістських буцегарнях і замордованих Голодоморами. Проголосувавши вчора, так звані народні обранці продемонстрували, що не мають жодного наміру до інтеграції у Європу, бо окрім пам'яті власного народу, спаплюжили пам'ять мільйонів жертв комуністичних репресій у країнах Зхідної Європи, які були окуповані сталінським режимом.

Відтак виникає питання: волю якого народу і якої держави виконують нардепи, які вчора заявили про курс на реставрацію тоталітаризму?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.