Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Олігархічна “шістка” збирається оголосити війну своїм годувальникам, а також ініціювати референдум

Назад в СРСР 7196 переглядів

Опубліковано - 28.04.2011 02:05 | Всі новини | Версія для друку

Олігархічна “шістка” збирається оголосити війну своїм годувальникам, а також ініціювати референдум
Олігархічна “шістка” збирається оголосити війну своїм годувальникам, а також ініціювати референдум
Компартія ініціює проведення всеукраїнського референдуму з приводу статусу російської мови, входження України до Митного союзу та пенсійного віку.

Про це йдеться у зверненні лідера Компартії Петра Симоненка, опублікованому на сайті КПУ.

"Влада в країні належить народу, а не олігархам! Тільки всенародний референдум, а не партії капіталу має вирішити, як жити Україна далі! З 1 травня 2011 року, а цей день для всіх трудящих - День боротьби і протесту - Компартія починає всенародний референдум!", - сказано в ньому.

Симоненко зазначив, що на референдум передбачається винести 9 питань.

Зокрема, Компартія пропонує українцям вирішити, чи повинна Україна співпрацювати з МВФ і СОТ, чи потрібно ухвалити закон, що обмежує плату за ЖКГ в розмірі, що не перевищує 10% від сукупного доходу сім'ї.

Також комуністи пропонують внести до тексту Конституції заборону на вільний продаж сільськогосподарських земель, зобов'язати державу "жорстко контролювати ціни і якість товарів і продуктів першої необхідності".

Також українцям пропонується відповісти на питання, чи згодні вони, що Україні необхідно приєднатися до Митного союзу і увійти в Єдиний економічний простір з Росією, Бєларусью і Казахстаном, а другою державною мовою повинна стати російська.

Також КПУ пропонує винести на референдум питання про підвищення пенсійного віку.

"Якщо правляча буржуазна влада піде шляхом ігнорування Конституції і не захоче почути голос народу - тим гірше для влади. Терпіння народу не безмежне", - йдеться у зверненні.

Зазначимо, Симоненко вважає, що Україна має приєднатися до ЄЕП і порвати з МВФ. А влада - готуватися до "червоних майданів".

Крім того, Компартія пропонувала провести референдум з питання співпраці України з МВФ ще у серпні 2010 року. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко. "Якщо уряд, не в змозі протистояти тиску МВФ та інших міжнародних фінансових терористів, то ми, депутати - комуністи, пропонуємо напряму звернутися до людей і на всеукраїнському референдумі", - сказав він.

Симоненко лякає Генпрокуратурою тих, хто відмовиться вивішувати червоні прапори

Генпрокуратура має вжити заходів щодо посадових осіб, які відмовляться вивішувати червоні прапори 9 травня. Про це також заявив Петро Симоненко на прес-конференції 27 квітня.

За його словами, рішення Верховної Ради про вивішуванні прапорів поширюється на всю територію України і є обов'язковим до виконання.

"Якщо вони порушують закон, то, природно, Генпрокуратура повинна розглянути відповідальність як посадових осіб, так і винести протести на ті рішення, які приймаються органами місцевого самоврядування. Інших варіантів ніяких не повинно бути", - заявив Симоненко.

Він вважає, що правоохоронні органи повинні жорстко контролювати виконання відповідного закону на всій території України у разі його підписання президентом.
Він також висловив сподівання, що президент підпише закон і у нього не знайдеться аргументів для застосування права вето до прийнятого парламентом закону.

Від “Аратти”. Коли вже нарешті партію цих червоних упирів, на руках яких кров мільйонів безвинних жертв, оголосять поза законом?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.