Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Одеська міліція і закон - не сумісні

Пістолетне право Регіон: Одеська область 7182 перегляди

Опубліковано - 27.05.2011 15:56 | Всі новини | Версія для друку

Одеська міліція і закон - не сумісні
Одеська міліція і закон - не сумісні
Одеська міліція звільнила 32-річного журналіста Богдана Осінського після допиту, як свідка, у справі про підпал місцевого офісу Партії регіонів.

Про це повідомив сам Осінський, уточнивши, що заступник начальника відділу міліції «Хмельницький» Руслан Лунгул розпорядився звільнити журналіста, доставленого оперативниками близько 9-ї ранку в кабінет слідчого Малиновського РВВС Артема Бабаєва.

«Спершу слідчий Бабаєв допитував у кримінальній справі, порушеній за фактом спроби підпалу невідомими у січні поточного року одеського офісу Партії регіонів на вул. Прохорівській, 17, а по завершенні супроводив до начальника відділку «Хмельницький» Руслана Лунгула, де було оголошено, що мене ніхто не затримує - можу повертатися додому».

“Слідчий Бабаєв також віддав мені паспорт, брутально відібраний під час тригодинного обшуку приватного житла, - зазначив Осінський, - а також пообіцяв повернути забрані з квартири речі, окрім персонального комп’ютера, який нібито буде піддано кількамісячному експертному дослідженню”.

Осінський додав, що «під час допиту слідчий Бабаєв цинічно заявив мені у вічі, нібито мене ніхто вдосвіта не затримував, а супроводжено до міліції як свідка у кримінальній справі». Більше того, у протоколі обшуку вказано, що обшук тривав годину, а не три години, як було насправді.

Крім того, журналіст зауважив, що «суддя Малиновського райсуду Одеси Сергій Жуоик, заочно штампуючи санкцію на обшук житла, навів у документі спотворені біографічні дані».

У свою чергу, лідер Одеської облорганізації ВО «Свобода» Павло Кириленко заявив, що пікетування активістами партії будівлі відділку «Хмельницький», де сьогодні утримували Осінського, скасовано у зв’язку зі звільнення журналіста.

Як повідомлялося раніше, 21 січня 2011 року в Одесі невідомий зловмисник кинув пляшку із запалювальною сумішшю в офіс міської організації Партії регіонів, який розташований на вулиці Прохорівській, 18.

Відповідальність за вчинене взяла на себе досі невідома в Одесі організація антиглобалістів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.