Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Аскетичне помешкання скромного митника підпалили?

Пригода 19952 перегляди

Опубліковано - 2.06.2011 11:27 | Всі новини | Версія для друку

Аскетичне помешкання скромного митника підпалили?
Аскетичне помешкання скромного митника підпалили?
Особняк по сусідству з котеджем Віктора Януковича, в якому сталася пожежа, належить колишньому першому заступнику голови Держмитниці Анатолію Гутнику. Є версія, що котедж підпалили, так би мовити, за “професійними мотивами”.

Про це виданню "Сегодня" сказали в його оточенні.

Тільки у травні Президент звільнив Гутника з посади першого заступника голови, проте митники називали Гутника головним кандидатом на заміну нинішнього керівника Держмитниці - Ігоря Калетника. Тому після пожежі поповзли різні чутки, говорили, що пожежа могла бути і невипадковою.

"Гутник вже давно працює на митниці. Він ніколи не вискакує, але працює, багато що знає і може вирішувати справи. Нещодавно говорили, що от-от оприлюднять указ про його призначення главою митниці, але щось не зрослося. Ймовірно, хтось не хоче його підвищення", - розповідають співробітники митниці.

"Навряд чи його будинок підпалили. Адже Оболонська набережна - одне з тих місць у столиці, які найбільше охороняються. Там миша не пробіжить, не те що людина перескочить через огорожу. Швидше за все, це випадковість", - заперечує джерело на митниці. В МНС поки немає остаточних висновків - через що сталася пожежа.

За оцінками ріелторів, зараз такий особняк з ремонтом і меблями коштує 3-3,5 млн доларів. Життя в такому містечку - не з дешевих. За словами деяких місцевих жителів, за охорону доводилося платити близько 1 тис. грн на місяць. Кілька охоронців у бронежилетах цілодобово патрулюють територію, тут є і відеоспостереження. За "комуналку" мешканці платять близько 2 тис. грн (газ, вода, опалювання, прибирання території). Містечко прибирається, доріжки поливають водою, траву стрижуть.

Як відомо, в елітному котеджному містечку на Оболонських Липках прописані президент Віктор Янукович і його старший син Олександр, живуть екс-генпрокурор Святослав Піскун, нардеп Сергій Ківалов та кілька відомих співаків української естради.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пригода»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.