Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров вже визначив кому, що і скільки виростити на селі

Назад в СРСР 7202 перегляди

Опубліковано - 6.06.2011 22:48 | Всі новини | Версія для друку

Азаров вже визначив кому, що і скільки виростити на селі
Азаров вже визначив кому, що і скільки виростити на селі
Кабінет Міністрів затвердив план першочергових заходів зі збільшення виробництва картоплі та овочів.

Про це йде мова в урядовому розпорядженні №475 від 18 травня

Зокрема, обласним державним адміністраціям та Раді Міністрів Криму доручено в 2011 році забезпечити виробництво картоплі в обсязі 19,9 млн тонн, капусти - 1,5 млн тонн, буряка столового - 0,769 млн тонн, моркви столової - 0,472 млн тонн, томатів - 1,895 млн тонн, цибулі - 0,946 млн тонн, інших овочів - 2,698 млн тонн.

Міністерству аграрної політики і продовольства, Українській академії аграрних наук, обладміністраціям, Севастопольській міській державній адміністрації та Раді міністрів Криму до кінця 2011 року доручено розробити регіональні програми розвитку овочівництва до 2020 року, передбачивши збільшення площ під овочами і підвищення їх врожайності, а також сприяти будівництву мережі оптових ринків сільгосппродукції і доступу виробників на ці ринки.

Ряду обладміністрацій доручено забезпечити збільшення виробництва овочів до обсягу, який би забезпечив не менш ніж науково обґрунтовані норми споживання на людину.

До 15 липня Мінагрополітики, обладміністраціям, Севастопольській міськадміністрації доручено провести аналіз інвестиційних проектів в овочівництві та переробці та подати їх на розгляд Державного агентства інвестицій та інновацій, до 1 липня - провести інвентаризацію складських приміщень для забезпечення підготовки для зберігання картоплі та овочів.

Крім того, їм доручено сприяти створенню кооперативів з виробництва, заготівлі та зберігання картоплі та овочів, а також залученню кредитних коштів аграріями для створення підприємств з переробки овочів.

Національній комісії регулювання електроенергетики, Міністерству енергетики та вугільної промисловості, Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" до 1 червня було доручено відпрацювати можливість зниження цін на газ для тепличних господарств, а також електроенергії для господарств з виробництва на зрошуваних землях.

Нагадаємо, під урожай 2011 року аграрії посіяли овочевих культур на площі 544 тис. га (103% від прогнозу), картоплі - на 1,4 млн га (100%).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.