Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко розмірковує йти чи не йти у нардепи

Вибори-2012 8142 перегляди

Опубліковано - 1.07.2011 13:35 | Всі новини | Версія для друку

Ющенко розмірковує йти чи не йти у нардепи
Ющенко розмірковує йти чи не йти у нардепи
Віктор Ющенко знатиме, чи балотуватиметься на наступних виборах до Верховної Ради України, восени.

Про це він сказав на прес-конференції 30 червня у Львові.

«Давайте восени це питання. Чесно скажу, я, з одної сторони, не зачарований політикою, не зачарований… Українська політика занадто часто аморальна, занадто часто незаслужено вимазують в бруд, чого ти не заслуговуєш», - сказав Ющенко, відповідаючи на запитання, чи збирається він балотуватися на майбутніхпарламентських виборах.

«З іншої сторони, ви розумієте, є твій обов’язок. Ти – громадянин… ти відповідаєш за те, що відбувається, ким би ти не був. І це – друге почуття, яке мене кличе до речей, чи присутності, чи до дій, які, я скажу відверто, для мене не є простими, бо я чутливий, коли ображають Україну, коли ображають українця, коли ображають українство. А це робиться кожен день, тобто нормально жити практично неможливо без ліків. Але це – твій обов’язок, це – хрест твій», - додав він.

Водночас Ющенко запевнив, що партія «Наша Україна» йде на вибори і буде намагатися зробити найбільш консолідований виборчий список демократичних сил, до якого увійшли б найбільші авторитети, які є сьогодні в демократичному русі.

«Мене не цікавить моє місце, я зразу це можу сказати. Не цікавить. Але щоб виграла демократична політична сила в Україні – мене це цікавить. І якщо потребується для цього моя участь, я її сьогодні не відкидає», - зазначив колишній глава держави.

Як повідомлялося раніше, під час візиту до Львова 30 червня Віктор Ющенко також повідомив, що «Наша Україна» домовилася про співпрацю з УНП Юрія Костенка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.