Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Майдан має стати прикладом мужності і порозуміння для політиків

Подія дня 7578 переглядів

Опубліковано - 21.11.2006 21:16 | Всі новини | Версія для друку

Майдан має стати прикладом мужності і порозуміння для політиків
Майдан має стати прикладом мужності і порозуміння для політиків
Президент України Віктор Ющенко заявив, що хотів би відсвяткувати День свободи 22 листопада в колі своїх соратників з Майдану.

Головним досягненням Помаранчевої революції є свобода, переконаний Президент Віктор Ющенко. Про це він сказав в інтерв’ю українським телеканалам напередодні Дня свободи, повідомляє прес-служба Президента України.

«І я не збираюся опускати планку того, що дійсно було досягнуто. А досягнуто було найголовніше, те, чого ніколи не відчуваєш, коли воно є – це свобода», – сказав В. Ющенко. При цьому він відзначив, що свобода і демократія в країні позитивно впливають на її розвиток в усіх інших сферах, в тому числі економічній.

Серед досягнень за минулі два роки Глава держави назвав отримання статусу країни з ринковою економікою, прогрес у відносинах з Євросоюзом, налагодження діалогу влади з бізнесом, розвиток свободи слова, зростання доходів громадян.

Вітаючи українців з Днем свободи, Президент відзначив, що на прикладі мужності й порозуміння, які панували на Майдані, Україна й українські політики мають можливість краще зрозуміти свої цілі.

«Переконаний, що прагнення політичної стабільності, прагнення бачити свою націю заможною, нацією, яка розвивається, – це рухає сьогодні політичними силами, які представляють українську владу», – сказав В. Ющенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.