Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Для половини українців комп’ютер - “біла пляма”

Громадська думка 7158 переглядів

Опубліковано - 4.08.2011 14:53 | Всі новини | Версія для друку

Для половини українців комп’ютер - “біла пляма”
Для половини українців комп’ютер - “біла пляма”
54,7% українців і досі не користуються комп’ютерами - такі дані опитування, проведеного Інститутом соціології НАНУ.

За словами соціологів ця цифра достатньо оптимістична. Так, ще вісім років тому, лише кожен п`ятий українець заявляв, що він вміє користуватися комп’ютером. Тоді, як 79,8% зізнавалися, що не вміють і ніколи не користуються комп’ютером.

Зараз кількість "комп’ютерно-неграмотних" серед українців скоротилася до 54,7% людей.

Ще третина українців користуються комп'ютерами час від часу, а 15,2% - працюють із ними на постійній основі, стверджує автор дослідження Наталія Бойко.

За словами соціолога, серед українців, що користуються комп’ютерами, найбільш стрімко зростає частка тих, хто щоденно звертається до Інтернету.

Якщо в 2002 році частка користувачів Інтернету складала лише 4%, то зараз вона перевищує 35%. При цьому кожен четвертий з опитаних каже, що вже не уявляє свого життя без комп’ютера, ноутбука чи Інтернету.

Більше того, за даними дослідження, навіть у кризові 2008-2009 роки, попит на інтернет-послуги не зменшувався, а навіть зростав.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.