Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МАУП отримала чергову перемогу в суді

Освіта 13889 переглядів

Опубліковано - 27.11.2006 19:51 | Всі новини | Версія для друку

Випускники МАУП отримають свої дипломи
Випускники МАУП отримають свої дипломи
Господарський суд Києва відновив права 26 філіалів Міжрегіональної академії управління персоналом, ліцензії яких були анульовані Міністерством освіти і науки.

Як уже повідомлялося, Державна акредитаційна комісія своїм рішенням від 26 вересня 2006 року позбавила ліцензій на освітню діяльність низку освітніх закладів – регіональних підрозділів Міжрегіональної Академії управління персоналом. А також рекомендувала Міністерству освіти і науки України відмовити Міжрегіональній Академії управління персоналом у виготовленні 4655 дипломів через наче б то «перевищення ліцензованого обсягу та порушення чинного законодавства».

Такі рішення ДАК винесла без відповідних перевірок роботи відокремлених структурних підрозділів Академії.

На неправомірні дії чиновників ДАК та МОНУ до Господарського суду Києва Міжрегіональною Академією управління персоналом було подано адміністративний позов про оскарження незаконних рішень Державної акредитаційної комісії та наказу Міністерства освіти і науки щодо анулювання ліцензії Міжрегіональної Академії управління персоналом для низки регіональних підрозділів Академії і невидачі дипломів випускникам закладу.

Суд задовольнив клопотання МАУП про забезпечення адміністративного позову. Рішенням суду зупинено дію пункту 2 рішення Державної акредитаційної комісії від 26 вересня 2006 р. про результати вивчення обґрунтованості листа-вимоги від 25.07.06 Міжрегіональної Академії управління персоналом до ухвалення рішення в адміністративній справі.

Також зупинено дію наказу Міністерства освіти і науки України від 6 жовтня 2006 р. «Про результати перевірки у Міжрегіональній Академії управління персоналом».

До ухвалення рішення в адміністративній справі суд заборонив оприлюднювати будь-які відомості у будь-який спосіб щодо анулювання ліцензій для регіональних підрозділів МАУП будь-якими посадовими особами Державної акредитаційної комісії, Міністерства освіти і науки України, їх органів та третіми особами. Виконання ухвали про забезпечення адміністративного позову здійснюється негайно в порядку, встановленому законом для виконання судових рішень, повідомляє офіційний сайт МАУП.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Освіта»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.