Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовицький трибунал. Агітаційна діяльність опозиції - виявилася загрозою нацбезпеці

Назад в СРСР Регіон: Дніпропетровська область 8509 переглядів

Опубліковано - 15.09.2011 12:07 | Всі новини | Версія для друку

Більшовицький трибунал. Агітаційна діяльність опозиції - виявилася загрозою нацбезпеці
Більшовицький трибунал. Агітаційна діяльність опозиції - виявилася загрозою нацбезпеці
Дніпропетровський окружний адміністративний суд зобов’язав партію «ВО «Батьківщина» демонтувати інформаційні намети, встановлені у місті.

Про це повідомила прес-служба Дніпропетровської міської організації партії.

За рішенням суду від 14 вересня, міська організація «Батьківщини» має демонтувати 10 інформаційних наметів, які впродовж місяця були встановлені в різних районах Дніпропетровська депутатами місцевих рад. Суд визнав інформаційні намети партії «масовим заходом, що загрожує національній безпеці України».

Як повідомив керівник Дніпропетровської міської організації «Батьківщини» Максим Курячий, суд, по суті, заборонив партії займатися політичною діяльністю.

«Насправді ніякої загрози національній безпеці немає, а є загроза інтересам влади, яка нехтує демократією в Україні. В інформаційних наметах люди отримують достовірну інформацію про ситуацію в країні, спілкуються з депутатами, звертаються по допомогу. А владі правда не потрібна», - вважає Курячий.

За його словами, «Батьківщина» у рамках закону докладе всіх зусиль, щоб дніпропетровці могли вести постійний діалог з депутатами від партії та отримувати правдиву інформацію про те, що відбувається в Україні та Дніпропетровську.

Як повідомлялося раніше, 11 серпня у центрі Дніпропетровська партія «Батьківщина» встановила 20 наметів, таким чином розпочавши цілодобову безстрокову акцію на підтримку екс-прем’єр-міністра, лідера партії Юлії Тимошенко, яку за рішенням суду заарештували 5 серпня. У наметах організовано громадські приймальні депутатів від партії «Батьківщина» у місцевих радах різних рівнів та збір підписів проти арешту Тимошенко.

12 серпня Дніпропетровський адміністративний окружний суд за позовом міськвиконкому заборонив партії встановлювати намети на площі Леніна з 00.00 13 серпня. Суд мотивував своє рішення п. 5 ст. 182 Адміністративного кодексу України «в інтересах національної безпеки та громадського порядку».

15 серпня міська організація «Батьківщини» знову встановила 21 намет.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.