Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Олег Тягнибок: “Азаров вилив на українців відро блювотиння”

Громадська думка 10041 перегляд

Опубліковано - 6.12.2006 22:09 | Всі новини | Версія для друку

Олег Тягнибок: “Заяви Табачника, дії Азарова – демонстративна неповага не українців, україноненависників, які нині є в при владі в уряді”
Олег Тягнибок: “Заяви Табачника, дії Азарова – демонстративна неповага не українців, україноненависників, які нині є в при владі в уряді”
Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок вважає, що «україноненависні кроки та заяви першого віце-прем’єра Миколи Азарова та віце-прем’єра Дмитра Табачника призведуть до національної революції в Україні».

Так О.Тягнибок прокоментував вручення депутату Держдуми Росії Костянтину Затуліну ордена «За відродження України» І ступеня.

«Азаров просто вилив відро блювотиння на українців, принизив почуття нашої гідності... Це вже не перший крок… Заяви Табачника, дії Азарова – демонстративна неповага не українців, україноненависників, які нині є в при владі в уряді, до титульної нації, до національної більшості. Вони вже настільки знахабніли…

Думаю, що така зухвалість обов’язково призведе до національної революції, яка не буде такою «гладенькою» та безкровною, якою була Помаранчева революція. Вони просто дограються. Вони пошкодують за свої кроки», – наголосив О.Тягнибок.

Вручення ордена Затуліну – один з ляпасів, які ще повинно отримати українство
Тарас Возняк: “Українців привчають до того, щоб їх завше ляпали по обличчю, а вони лише лупали очима”
Тарас Возняк: “Українців привчають до того, щоб їх завше ляпали по обличчю, а вони лише лупали очима”
«Зараз Росія застосовує до України сценарій, який пройшов блискуче випробовування на Білорусі: чим гірше, тим краще», – заявив Західній інформаційній корпорації політолог, головний редактор часопису «Ї» Тарас Возняк.

Так він прокоментував вручення депутату Держдуми Росії Костянтину Затуліну ордена «За відродження України» І ступеня.

«Вручати орден «За відродження України» таким одіозним особам, як Затулін, чи посмертно вручити такий орден хану Батию, – в стилі нашого уряду. Але тут не до жартів. Всі знаємо, чим це все закінчилося в Білорусі. Зараз слід очікувати жорстких гонінь української мови, всього українського. Гоніння будуть безсоромні. Вже зараз так званий віце-прем’єр з гуманітарний питань Дмитро Табачник абсолютно не соромиться того, що він говорить про українську мову, культуру, інтелігенцію, вважаючи її маленькою нікчемною не вартою уваги групкою. Це не є незнанням цих людей. Це свідоме застосування тактики абсолютної деморалізації. Зараз слід очікувати продовження застосування цих технологій.

Вручення такого ордена Затуліну – один з ляпасів, які ще повинно отримати українство. Українців привчають до того, щоб їх завше ляпали по обличчю, а вони лише лупали очима», – наголосив Т.Возняк.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.