Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Страх розлучення заважає людям вступати у шлюб

Він і Вона 9903 перегляди

Опубліковано - 26.12.2011 14:20 | Всі новини | Версія для друку

Дослідження: Страх розлучення заважає людям вступати у шлюб
Дослідження: Страх розлучення заважає людям вступати у шлюб
Американські вчені з Корнелла та Університету Центральної Оклахоми дійшли висновку, що більшість людей, які проживають спільно, не вступають в офіційний шлюб, щоб не брати на себе тяжкого тягаря розлучення, пише Time.

Під час дослідження було опитано 61 пару, що живе разом, у віці від 18 до 36 років, у Колумбусі в американському штаті Огайо.

Вчені встановили, що жінки, особливо з низьким доходом, бояться, що шлюб виявиться пасткою, якщо щось піде не так. Для таких партнерок переваги шлюбу неочевидні - вони отримують нового члена сім'ї, про якого треба піклуватися, але не отримують водночас додаткового добувача.

Крім того, близько 67% опитаних сказали, що стурбовані можливими соціальними, емоційними та економічними наслідками розлучення. За висновком авторів дослідження, саме це є однією із причин, з якої вони віддали перевагу тому, щоб жити разом, не вступаючи у шлюб.

"Багато молодих пар схильні думати, що шлюб, який закінчується юридичними і фінансовими потрясіннями у випадку розлучення, не вартий такого ризику", - пише автор статті Белінда Ласкомб.

За даними Pew Research Center, трохи більше половини дорослого населення США перебуває у шлюбі, що є найнижчим рівнем за десятиліття, пише Кореспондент.net.

Як ми вже писали, запорукою міцного шлюбу є - усвідомлений вибір партнера, віра в Бога, прагнення віддавати, уміння долати кризи та психологічна сумісність партнерів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.