Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Подружжя розлучилося через “ВКонтактє”

Він і Вона Регіон: Автономна республіка Крим 10663 перегляди

Опубліковано - 12.01.2012 01:20 | Всі новини | Версія для друку

Подружжя розлучилося через “ВКонтактє”
Подружжя розлучилося через “ВКонтактє”
У Севастополі чоловік вирішив розлучитися з дружиною після того, як дізнався, що у неї віртуальний роман в соціальній мережі “ВКонтактє”.

Сьогодні в цій соціальній мережі зареєстровано понад 21 мільйона українців, серед яких майже 303 тисячі осіб вказали своє рідне місто - Севастополь. Часто звичайні розмови між хлопцями і дівчатами закінчуються фліртом і зустрічами «в реалі», а іноді навіть весіллями. Ось тільки не завжди спілкування в соціальній мережі закінчується добре. У цьому минулого місяця переконалася Юлія, мешканка Севастополя.

Власне, подружжя як зійшлося, так і розійшлося. Справа в тому, що три роки вони так само познайомилися за допомогою цієї соціальної мережі, повідомляють “Новини Севастополя”.

- Зі своїм чоловіком Олександром три роки тому я познайомилася на сайті «ВКонтактє», - розповідає Юлія. - Одного чудового дня він написав мені особисте повідомлення, - мовляв, побачив мою фотографію на аватарці і закохався. Я тоді ще посміялася, - думала, що з віртуальних романів ніколи не вийде серйозних відносин. Однак насправді все виявилося інакше. 31 грудня, напередодні Нового року, Сашко запросив мене погуляти, я погодилася. Ми зустрілися біля Графської пристані і зрозуміли, що більше не зможемо жити одне без одного. Через півроку ми одружилися.

На той час я саме закінчила університет і шукала роботу. Саша працював в автосервісі. Цілими днями він пропадав там, а я сиділа вдома. Від нудьги весь час спілкувалася «ВКонтактє». Ось там я і познайомилася з Сергієм. Він теж живе в Севастополі, працює барменом в нічному клубі. Ми почали спілкуватися, і я сама не помітила, як почала з ним відверто фліртувати. Писала ніжні повідомлення про кохання, «кидала» йому «на стіну» малюнки з сердечками...

Одного разу про це дізнався мій чоловік. Я тоді вийшла в магазин за хлібом, а комп'ютер залишила увімкненим. Сергій надіслав мені чергове ласкаве повідомлення, а чоловік його прочитав. Потім побачив історію листування... Словом, коли я повернулася додому, то побачила, що чоловік збирає речі. Він сказав, що знає про мою віртуальну зраду і тому більше не хоче зі мною жити. Я плакала, намагалася все пояснити чоловікові, благала його не робити необачних вчинків. Все було марно - Сашко пішов з нашої квартири, а через два дні подав на розлучення. Так і скінчилося моє сімейне життя, а зруйнував її дурний флірт «ВКонтактє», - закінчила свою розповідь Юлія.

Психологи дають невтішний прогноз: кількість розлучень через соціальні мережі буде зростати. Так що, якщо ви хочете зберегти свою сім'ю, - не поспішайте спілкуватися у віртуальному світі. Краще цінуйте те, що оточує вас «в реалі».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.