Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Через Фейсбук розпадається кожна третя британська сім’я

Він і Вона 9308 переглядів

Опубліковано - 12.01.2012 15:17 | Всі новини | Версія для друку

Через Фейсбук розпадається кожна третя британська сім’я
Через Фейсбук розпадається кожна третя британська сім’я
До такого висновку прийшли співробітники консалтингової компанії Divorce online, проаналізувавши більше п’яти тисяч заяв про розлучення.

Подружжя, як з'ясувалося, сваряться через "неналежні" повідомлення представникам протилежної статі, через "нехороші" коментарі один про одного і через обговорення з друзями поведінки своєї другої половини, повідомляє Expres.ua з посиланням на “Комсомольську правду”.

Віртуальний флірт у соцмережі не тільки витісняв реальне спілкування з чоловіком, але й заміняв в деякій мірі інтимні стосунки. Фривольне листування забирало все більше часу і ставала все більш і більш відвертим.

Два роки тому Facebook в руйнуванні шлюбів звинувачували лише в одній п'ятій частині заяв про розлучення. Сервіс мікроблогів Twitter згадується серед причин розлучення набагато рідше (20 з 5 тис. випадків) - і знову ж через публічне обговорення подружжям один одного.

Між тим, нагадують експерти, простежити листування в соціальній мережі зовсім не складно. А користувачі часто можуть, забалакавшись, опублікувати інформацію як про своє особисте життя, так і, наприклад, про свої рахунки у банку.

Популярність соціальних мереж має наслідки і в Україні. Ми вже повідомляли про те, як у Севастополі чоловік вирішив розлучитися з дружиною після того, як дізнався, що у неї віртуальний роман в соціальній мережі “ВКонтактє”.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.