Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В США інтернет-ЗМІ за рекламними доходами виявилися прибутковіші за друковані

Медіа 19256 переглядів

Опубліковано - 7.03.2012 06:29 | Всі новини | Версія для друку

В США інтернет-ЗМІ виявилися прибутковіші за друковані
В США інтернет-ЗМІ виявилися прибутковіші за друковані
У США цифрові ЗМІ виявилися набагато прибутковіші за доходами від розміщення реклами, ніж друковані.

Про це йдеться в дослідженні Project for Excellence in Journalism (PEJ) - підрозділу американської організації Pew Research Center.

Аналітики PEJ опитали керівників шести компаній, які об’єднують 121 ЗМІ. Деякі з них надали докладні дані про фінансову діяльність. Загалом на кожні 11 доларів, зароблених газетами, припадає один долар доходу онлайн-ЗМІ.

Тим не менш, безпосередньо рекламний виторг цифрових видань за минулий рік зріс на 19 відсотків, а друкованих – впав на 9 відсотків. В результаті, якщо брати до уваги тільки рекламні доходи, на один долар прибутку онлайн-ЗМІ доводиться сім доларів збитків в газетах.

Рік тому PEJ опублікувала аналітичну доповідь Ситуація в ЗМІ, в якій представлені декілька трендів розвитку засобів масової інформації. Тоді організація зазначила, що в 2010 році на рекламу в цифрових виданнях компанії вперше витратили більше, ніж на рекламу в газетах – 25,8 проти 22,8 мільярда доларів.

Крім того, в минулорічній доповіді PEJ виявила і інші ознаки "переваги" американських цифрових ЗМІ над "паперовими". Так, у 2010 році читаність новин в онлайн-виданнях перевищила читаність газет (і їхніх сайтів в тому числі).

Також організація констатувала, що більшу частину трафіку цифрові видання отримують від соцмереж, пошукачів і новинних агрегаторів. В результаті частина доходів від реклами дістається останнім, а не виробникам контенту.

У лютому повідомлялося, що в Росії інтернет вперше обігнав друковану пресу за обсягами реклами.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.