Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Студентів Умані примусили захищати хасидів

Національне питання Регіон: Черкаська область 12770 переглядів

Опубліковано - 21.03.2012 01:15 | Всі новини | Версія для друку

Умань, вул.Пушкіна, «єврейський квартал»
Умань, вул.Пушкіна, «єврейський квартал»
Студентів уманських вишів примусили завадити потрапити уманцям на міські слухання з приводу побудови котеджного містечка для хасидів.

На пошту “Прометея” прийшов лист від студента Уманського державного педагогічного університету з розповіддю про хасидське беззаконня та протиправні дії в Умані. Як пише студент, у п’ятницю, 16 березня у міському будинку культури відбулось громадське обговорення з приводу проекту комплексної програми з реалізації інвестиційних, інфраструктурних проектів в місті Умань.

“У переддень до заходу зібрали багатьох студентів і пояснили, що ті, хто хоче мати хорошу успішність у навчанні має в обов’язковому порядку іти в міський будинок культури і не впускати туди місцевих мешканців, які проти жидівського засилля міста. Хто не хотів йти, коректно пояснювали, що сесію можна завалити і залишитися ще один рік на цьому ж курсі, а можуть і взагалі виключити з університету”, – пише людина.

Студентів спільно з працівниками місцевих підприємств зігнали до будинку культури за три години до початку заходу і розсадили усіх за попередньоскладеним планом.

“За півгодини до початку слухань двері зачинили і вже не випускали людей на перекур, щоб мовляв ніхто з провокаторів (мешканців міста, а особливо вулиці Пушкіна, де хочуть поселити хасидів) не заважав проводити “чесні” слухання. Тих же з місцевих, хто приходив заздалегідь намагалися усілякими способами не впустити, перевіряли паспорта. Найбільш стійких могли випирати силою. застосовували владу міліціонерів і з їхньою допомогою виганяли людей”, – пише студент.

Зігнаних людей змушували аплодувати та всіляко демонструвати на камери свою підтримку побудови паломницького містечка та кошерних фабрик.

” Викладачів також примусово змусили іти на ці слухання Як розповів один наш викладач, це все проплатили хасиди, щоб показати через ЗМІ, що в Умані усе добре і люди хочуть тут бачити цих жидів. А журналістів було дуже багато”, – йдеться у листі.

Під час слухань простим людям,я кі усе ж змогли прорватися у мінімальній кількості так і не дали можливості сказати жодного слова, виступали лоише депутати, які запевнили, що усе буде добре.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.