Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Розгляд справи Тимошенко відбуватиметься під посиленою охороною

Правосуддя 8482 перегляди

Опубліковано - 15.05.2012 09:43 | Всі новини | Версія для друку

Розгляд справи Тимошенко відбуватиметься під посиленою охороною
Розгляд справи Тимошенко відбуватиметься під посиленою охороною
У Вищому спецсуді 15 травня розглядатиметься касація у "газовій справі" Юлії Тимошенко.

ахист екс-прем’єра просить скасувати вирок Печерського райсуду, за яким Тимошенко засуджена до 7 років позбавлення волі, і закрити справу у зв’язку з "відсутністю складу злочину".

Розгляд касаційної скарги розпочнеться о 10 годині. Вранці біля суду було посилено охорону, наразі на вулицях Шовковична, П.Орлика і Липська стежать за громадським порядком кілька десятків правоохоронців.

Збираються там і прихильники екс-прем’єра. Вони вже розмістили вздовж вулиці Орлика плакати з гаслами "Юлі волю!". Поки їх лише близько 20 людей.

Журналісти зможуть спостерігати за ходом розгляду касації через відеотрансляцію в окремому залі до того моменту, поки суд не ухвалить рішення щодо їхньої можливої присутності безпосередньо в залі, де буде розглядатися касація.

Як повідомлялося раніше, в жовтні 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Юлію Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році. З кінця грудня вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові, а зараз перебуває в лікарні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.