Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов обіцяє киянам чіткий рух громадського транспорту під час ЄВРО-2012

Самоврядування Регіон: м.Київ 8838 переглядів

Опубліковано - 30.05.2012 12:06 | Всі новини | Версія для друку

Попов обіцяє киянам чіткий рух громадського транспорту під час ЄВРО-2012
Попов обіцяє киянам чіткий рух громадського транспорту під час ЄВРО-2012
Голова КМДА Олександр Попов просить киян із розумінням поставитися до ситуацій, що складатимуться на автошляхах міста під час проведення Євро- 2012.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Під час чемпіонату Європи з футболу ми будемо вимушені перекривати рух на деяких вулицях у центрі Києва, що, звичайно, створить незручності на автошляхах міста. Тому, ми в першу чергу просимо за це вибачення у мешканців міста та сподіваємося на розуміння. Аби мінімізувати ці незручності, ми належно підготували громадський транспорт: придбали кілька сотень нових автобусів, тролейбусів, трамваїв та вагонів метро. Наш новий транспорт зручний та мобільний. Тож я звертаюся до киян із проханням за можливості надавати пріоритет у використанні саме громадським транспортом під час ЄВРО. Це ж саме я рекомендуватиму своїм підлеглим», – сказав Олександр Попов.

Як повідомляє прес-служба КМДА, на час проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу буде збільшено кількість рухомого складу громадського наземного транспорту великої та надвеликої місткості на 20% в цілому в місті та на 30% – у його центрі. Так, у 1,5 кілометровій зоні навколо НСК «Олімпійський» здійснюватимуть перевезення: 6 існуючих автобусних маршрутів загальною кількістю 60 одиниць; 1 додатковий автобусний маршрут у дні проведення матчів «Кадетський гай – вул. Горького» – 11 одиниць, а також 10 тролейбусних маршрутів загальною кількістю 131 одиниця.

З 1 червня 2012 року на час проведення у Києві Євро- 2012 буде організовано рух:

- автобусів-шаттлів від аеропорту Бориспіль до станції метрополітену «Бориспільська» (60 нових автобусів);

- додаткового тролейбусного маршруту № 8А «Аеропорт «Київ» (Жуляни) – вул. Терещенківська» трасою: просп. Повітрофлотський – просп. Перемоги – бульв. Т.Шевченка – вул. Терещенківська – вул. Льва Толстого – вул. Володимирська – бульв. Т.Шевченка – просп. Перемоги – просп. Повітрофлотський, на якому буде працювати 15 нових тролейбусів.

У дні проведення матчів – 11, 15, 19, 24 червня та 1 липня – буде:

1) тимчасово змінено рух автобусів маршрутів:

- автобуси маршруту № 55 будуть курсувати від Ленінградської площі до станції метрополітену «Арсенальна»;

- автобуси маршруту № 69 будуть курсувати від вул. Литвиненко-Вольгемут до вул. Тарасівської;

- автобуси маршруту № 5 у напрямку Центрального залізничного вокзалу будуть курсувати за схемою: від вул. Ізюмської до вул. Боженка за постійною схемою – далі вул. Короленківська – вул. Тарасівська – вул. Саксаганського – далі за постійною схемою.

2) тимчасово змінено рух тролейбусних маршрутів:

- тролейбуси маршруту №3 будуть курсувати за трасою: Залізничний масив – вул. Волгоградська – вул. Солом’янська – просп. Повітрофлотський – вул. Лукашевича – Південний залізничний вокзал;

- тролейбуси маршрутів №№ 5, 8, 17 будуть курсувати до вул. Терещенківської.

3) тимчасово закривається рух тролейбусів маршрутами:

- № 14 «Ботанічний сад – Залізничний вокзал»;

- № 40 «Кадетський гай – вул. Жилянська».

При цьому трасою руху тролейбусного маршруту № 14 організовується рух додаткового автобусного маршруту № 14-К: «Залізничний вокзал – вул. Тарасівська» та додаткового тролейбусного маршруту 14-К «Ботанічний сад – пров. Щорса».

Трасою руху тролейбусного маршруту № 40 організовується рух додаткового автобусного маршруту № 40-Тр «Кадетський гай – вул. Горького» трасою: вул. І. Пулюя – вул. Ернста – вул. Народного ополчення – просп. Повітрофлотський – вул. Солом’янська – вул. Протасів Яр – вул. Федорова – вул. М. Горького – вул. Володимиро-Либідська – вул. Боженка – вул. І. Федорова – вул. Протасів Яр – вул. Солом’янська – просп. Повітрофлотський – вул. Народного ополчення – вул. Ернста – вул.І. Пулюя.

Крім того, на період проведення турніру буде підсилено роботу діючих автобусних маршрутів №№5, 14, 23, 30, 32, 37, 43, 43К, 47, 56, 99 та тролейбусних №№2, 5, 11, 26, 43, траси руху яких проходять у районі перехоплюючих паркінгів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.