Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під Києвом викрили підпільний цех з розфасовки кави та чаю

Кримінал Регіон: Київська область 9834 перегляди

Опубліковано - 25.12.2006 17:21 | Всі новини | Версія для друку

Під Києвом викрили підпільний цех з розфасовки кави та чаю
Під Києвом викрили підпільний цех з розфасовки кави та чаю
Напередодні Нового року трапляються дива: навіть бразильську каву виготовляють просто під Києвом, щоправда, підпільно.

Процес відбувається в селі під пильним наглядом осіб кавказької національності. У їхньому асортименті - марки всіх відомих виробників. Прибутки чималі - сотні тисяч гривень.

Чай та кава, фасовані в підпільному цеху, користувалася популярністю в місцевого населення. Асортимент продукції вразив навіть правоохоронців. Різноманітні чаї, кава мелена та в зернах найвищого ґатунку.

Крім готової продукції в будинку та в сараї знайшли майже півтори тонни листового зеленого чаю. Листя вмістилося у 25 лантухів.

Вилучили у підпільників і обладнання для фасування та коробки з назвою російської фірми.

Олександр Попченко, начальник Богуславського РВ міліції Київської області:
«Встановили, що особи - росіяни, чеченці, в селі у індивідуальному будинку розфасовували каву та чай. Збитки становили 260 тисяч гривень. Триває перевірка, і після чого буде порушена карна справа. З’ясовуємо місце збуту. Вірогідніше, це Київ та Київська область».

Підозрювані розповідають, що в Богуславському районі вони працюють із жовтня 2006-го. Кажуть – просто працювали на господаря товару. Його прізвище та контактні телефони, мовляв, не пригадують.

Затриманий:
«Привозил. Я не продавал. Меня попросили. За это деньги давали. Как-то я познакомился с ними на Юности, и они попросили поработать. Есть работа».

Вилучену продукцію відправили на експертизу. Правоохоронці переконані – ані чай, ані кава не відповідають нормам торговельних марок. Крім того, слідчі з’ясовуються легітимність перебування підозрюваних на території України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.