Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вибухи у Дніпрі здійснили спецслужби?

Скандал Регіон: Дніпропетровська область 7335 переглядів

Опубліковано - 21.06.2012 12:16 | Всі новини | Версія для друку

Вибухи у Дніпрі здійснили спецслужби?
Вибухи у Дніпрі здійснили спецслужби?
Колишній підполковник міліції на умовах анонімності розкритикував офіційну версію слідства щодо вибухів у Дніпрі.

"Моя особиста думка - в Дніпропетровську повторився російський і білоруський сценарії, коли саме спецслужби ініціювали провокації, а потім когось робили козлами відпущення. Це почерк ФСБ, тільки в українській інтерпретації. Бачу тут три складових. Перша - вся ця горе-метушня спрямована проти Юлі Тимошенко. Саме в її бік переводять стрілки в цій справі, як незграбно намагаються пристебнути і замовне вбивство Євгена Щербаня", - повідомив підполковник міліції у відставці, пише "Сегодня".

За його словами, влаштовуючи теракти в Дніпропетровську, на батьківщині Тимошенко, хотіли кинути тінь на неї, показати, що вона і у в’язниці управляє процесами, а отже треба вводити пряме президентське правління, щоб зірвати вибори.

"Друга складова. Вибухи організували професіонали. Політологи поняття не мали ні як виготовити вибуховий пристрій, ні як його закласти. А тут раптом такі глибокі пізнання. І третє - маса питань з приводу того, як шукали злочинців і як розкривали теракти. Це ж маячня сивої кобили - вимагати гроші на банківських картках. Та ще й без прізвищ на них. Нісенітниця! Завжди хочуть готівку. А тут - банкомати, пін-коди. Викидають з вікна поїзда, ніби кіно знімають!", - заявив колишній правоохоронець.

Він також додав, що українців тримають за малих дітей, розповідаючи про зняття грошей з банкоматів, адже банківська система моментально виводить на злочинців, блокуючи видачу грошей, а також знімаючи клієнта на відео.

"Думаю, сто разів правий Геннадій Москаль - за цими політологами ховаються зовсім інші люди, дуже серйозні, впливові. Але їх не шукають і ніколи не знайдуть. Повторюю, ця операція розроблена і здійснена спецслужбами. Тому народу нічого і не розповідають, все шито білими нитками, вже повірте моєму міліцейському досвіду", - підсумувало джерело.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.