Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЦВК опрацювала 40% протоколів

Вибори-2012 5715 переглядів

Опубліковано - 29.10.2012 11:05 | Всі новини | Версія для друку

ЦВК опрацювала 40% протоколів
ЦВК опрацювала 40% протоколів
Опрацьовано 40,14% протоколів: у Партії регіонів - 35,61%, у «Батьківщини» - 21,55%, в «УДАРу» - 12,83%, у КПУ – 15,10%, у ВО «Свобода» - 8,05%.

Станом на 9.57 опрацьовано 40,14% протоколів дільничних виборчих комісій з підрахунку голосів виборців, які проголосували на виборах до Верховної Ради України 28 жовтня.

Такі дані оприлюднено електронною системою «Вибори 2012» в Центральній виборчій комісії.

Кандидати у народні депутати, висунуті Партією регіонів, перемагають у 112 з 225 одномандатних виборчих округів.

Такі дані оприлюднені інформаційно-аналітичною системою "Вибори-2012" за результатами опрацювання 36,09 % протоколів про підрахунок голосів на виборах народних депутатів.

Зокрема, представники Партії регіонів перемагають у 9 з 10 округів Криму, у одному окрузі Вінницької області (Микола Джига, округ № 15), у 16 з 17 округів Дніпропетровської області, у всіх 21 окрузі Донецької області, у одному з 6 округів Житомирської області (Володимир Пехов, округ № 64), у трьох з шести округів Закарпатської області (в інших округах цього регіону перемагають представники партії "Єдиний центр"), у восьми з 9 округів Запорізької області.

Кандидати від Партії регіонів перемагають також у 6 з 9 округів Київської області, У цьому регіоні лише на одному окрузі перемагає представник партії "УДАР", ще на двох – самовисуванці, у тому числі народний депутат Віталій Чудновський (округ №90).

Партія регіонів також перемагає у чотирьох з п’яти округів Кіровоградської області. У цьому регіонів представник "Батьківщини" перемагає лише в одному окрузі.

Мажоритарники від Партії регіонів перемагають у 9 з 11 Луганської області. На трьох інших округах в цьому регіонів перемагають самовисуванці.

Представники цієї політичної сили перемагають в усіх 14 округах Харківської області та двох округах Севастополя.

На цей час у шести з 12 округів Львівської області перемагають представники "Батьківщини", ще на чотирьох – кандидати від "Свободи", та ще у двох – самовисуванці.

У п’яти округах Волинської області перемагають три самовисуванці (округи №№ 20, 22, 23) та представник "Батьківщини" (Ігор Гузь, округ № 21), представник "Свободи" (Євген Мельник, округ № 19).

У семи округах Івано-Франківської області перемагають представники партії "Батьківщина" та "Свобода".

У чотирьох з шести округів у Миколаївській області перемагають представники Партії регіонів, на решті двох поки ще лідирують представники "Батьківщини".

Кандидати від Партії регіонів також поки що перемагають на 7 з 11 округів Одеської області, на решті округів лідирують самовисуванці.

У Полтавській області на двох з 8 округів перемагають представники партії "УДАР", на чотирьох – самовисуванці, ще у двох округах регіону поки що лідирують представники "Свободи" та Партії регіонів.

На чотирьох з 5 округів у Рівненській області лідирують представники партії "Батьківщина", - ще на одному – "Свободи".

Представники "Батьківщини" лідирують на трьох з 6 округів Сумської області, на одному окрузі перемагає кандидат від Партії регіонів та на двох – самовисуванці.

На п’яти округах Тернопільської області перемагають представники "Батьківщини" та "Свободи".

На п’яти округах Херсонської області перемагають представники трьох політичних сил – Партії регіонів, "УДАРу", Партії Наталії Королевської "Україна – вперед" та двоє самовисуванців.

У Хмельницькій області лідирують самовисуванці – вони перемагають на 5 з 7 округів. У двох інших лідирують представник "Батьківщини" та Партії регіонів. Аналогічна картина – у Черкаській області. У 4 з 7 округів регіону перемагають самовисуванці, у двох – Партії регіонів та у одному – "Батьківщини".

У Чернівецькій області симпатії виборців розподілилися між представниками "Батьківщини", які перемагають на двох з 4 округів, та Партії регіонів, які лідирують у інших двох округах.

У чотирьох з 6 округів Чернігівської області також поки що лідирують самовисуванці, на інших двох – представники Партії Олега Ляшка та "Батьківщини".

У Києві на 8 з 13 округів перемагають представники партії "Батьківщина", чотири самовисуванці (Віктор Пилипишин, Олесь Довгий, Галина Герега та Олександр Супруненко). На одному київському окрузі лідирує представник партії "УДАР" Микола Бабенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.