Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сіоністи вже засудили Тимошенко і Клінтон за високий відсоток «Свободи»

Вибори-2012 7634 перегляди

Опубліковано - 5.11.2012 09:24 | Всі новини | Версія для друку

Сіоністи вже засудили Тимошенко і Клінтон за високий відсоток «Свободи»
Сіоністи вже засудили Тимошенко і Клінтон за високий відсоток «Свободи»
Телеканал CNBC побачив зв’язок між рівнем електоральної підтримки політичної партії «Свобода» на парламентських виборах в Україні, її співпрацею з опозиційною «Батьківщиною» Юлії Тимошенко і державним секретарем США Гіларі Клінтон.

Відповідний заголовок новинного сюжету з’явився на каналі у п’ятницю, 2 листопада, повідомляє УКРІНФОРМ.

«Антидифамаційна ліга (АДЛ) та інші єврейські організації засудили Тимошенко (і, побічно, Клінтон) за те, що вони узаконили діяльність антисемітської партії в Україні», - зазначається в заголовку.

У новині розповідається про те, що АДЛ піддала критиці опозиційну партію Юлії Тимошенко в Україні за те, що вона підписала договір про парламентський альянс із «Свободою».

При цьому в сюжеті цитуються слова із заяви національного директора АДЛ у Вашингтоні, Аврама Фоксмана, від 1 листопада, в якій він висловив стурбованість у зв’язку з сильною електоральною підтримкою «Свободи» в Україні.

Він зазначив: «днями Олег Тягнибок знову підтвердив своє твердження, що країною править московсько-єврейська мафія. Лідер партії заявив: час вже віддати Україну українцям. Це було сказано без урахування думки сотень тисяч єврейських українців».

Далі в сюжеті звучить критика на адресу держсекретаря США. Гіларі Клінтон за те, що «вона проігнорувала попередження про домовленості пані Тимошенко» з «Свободою», фактично підтримувала Тимошенко в прилюдних заявах, і, таким чином, «побічно допомогла узаконити діяльність другорядної партії України, яка ніколи раніше не була представлена у ВР».
Аврам Фоксман нападається на «Свободу»
Аврам Фоксман нападається на «Свободу»
«Хоча ані Ізраїль, ані АДЛ не називали імені державного секретаря США Гіларі Клінтон, для аналітиків стає ясно, що підтримка держсекретаря США Тимошенко побічно зіграли на руку екстремістської партії Свобода», - сказано в новині.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, Антидифамаційна ліга (АДЛ, США) висловила стурбованість у зв’язку з сильною електоральною підтримкою партії "Свобода" на парламентських виборах, зазначаючи при цьому її радикалізм і «антисемітську риторику» під час передвиборчої кампанії.

Відповідну заяву було розміщено 1 листопада на сайті організації. На думку американських правозахисників, ідеологія лідера цієї політсили Олега Тягнибока не враховує настроїв жителів країни загалом.

У заяві наголошується також, що "Свобода" отримала перемогу у трьох західних регіонах і стала другою в Києві, у зв’язку з чим в організації висловлюють занепокоєння з приводу подальшої долі єврейських громад у Києві, Львові та на Заході країни.

«Антидифамаційна ліга» існує майже сто років. Це провідна громадсько-політична правозахисна організація, що бореться з антисемітизмом та іншими формами нетерпимості до євреїв у всьому світі.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.