Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мітинг проти фальсифікації результатів виборів вже зібрав 5 тисяч прихильників опозиційних сил

Вибори-2012 Регіон: м.Київ 7584 перегляди

Опубліковано - 5.11.2012 11:36 | Всі новини | Версія для друку

Фото - comments.ua
Фото - comments.ua
Біля ЦВК прихильники опозиції збираються на мітинг Всеукраїнської акції протесту проти фальсифікацій результатів парламентських виборів.

У Києві, біля будівлі Центральної виборчої комісії України на площі Лесі Українки, на мітинг проти фальсифікацій результатів парламентських виборів збираються прихильники опозиції.

Як передає наш кореспондент, станом на 11:00 на майдан перед будівлею ЦВК вже прийшли вже близько 5 тисяч мітингувальників, які, зокрема, тримають в руках прапори ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та партії «Удар Віталія Кличка». Щохвилини їхня кількість збільшується.

Також на площі біля Центрвиборчкому присутні кілька десятків співробітників міліції, у тому числі бійці спецпідрозділу «Беркут». Ще частина міліціонерів у кількості близько 300 бійців зосереджено за будинком ЦВК. З гучномовців міліцейської машини транслюється попередження про незаконність зібрання.
300 бійців «Беркуту» зосереджені за будинком ЦВК Фото - obkom.net.ua
300 бійців «Беркуту» зосереджені за будинком ЦВК Фото - obkom.net.ua
Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, з колонок постійно транслюється повідомлення: «Шановні громадяни! За рішенням Київського окружного адміністративного суду, проведення вашого мирного зібрання в цьому місці і в цей час обмежене шляхом заборони. Це судове рішення підлягає негайному виконанню. Просимо вас дотримуватися законодавства, добровільно виконати рішення суду і розійтися, проявити розсудливість і повагу до закону. Попереджаємо, що у разі невиконання судового рішення міліція буде змушена застосувати заходи впливу, передбачені законом та спеціальні засоби. Особи, які чинитимуть опір законним вимогам співробітників міліції, будуть затримані і притягнуті до відповідальності».

Поки міліція не чинить активних дій.

ДАІ в Одесі влаштувала полювання на опозиціонерів. Виїзд до Києва заборонено

Співробітники ДАІ в Одесі влаштували справжнє полювання на одеситів, які вирішили підтримати Всеукраїнську акцію протесту в Києві, призначену на сьогодні біля стін ЦВК у Києві.

Автобусам, які везли опозиціонерів до Києва, заборонили виїзд з Одеси, - повідомляє кореспондент Інтернет газети «Погляд з Одеси». За словами, співробітників ДАІ «виїзд з міста заборонений до 6 ранку 5 листопада».

«Влада продовжує безчинствувати. Вони намагаються зірвати акцію протесту, тому що бояться всенародного протесту. Мені стало відомо, що з Одеси забороняють виїжджати навіть рейсовим маршруткам, які їдуть в бік Києва», - повідомив громадський діяч Сергій Гуцалюк.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.