Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Біля ЦВК відбувся мітинг опозиції: вибори чесними не визнають

Вибори-2012 7558 переглядів

Опубліковано - 12.11.2012 20:59 | Всі новини | Версія для друку

Біля ЦВК відбувся мітинг опозиції: вибори чесними не визнають
Біля ЦВК відбувся мітинг опозиції: вибори чесними не визнають
Сьогодні біля Центральної виборчої комісії відбувся мітинг опозиції на знак протесту проти фальсифікації результатів парламентських виборів.

Перед протестувальниками, яких зібралося близько трох тисяч, виступили лідери опозиції, зокрема Арсеній Яценюк Олег Тягнибок та Валентин Наливайченко.

У своїх виступах вони наголосили, що сьогодні лідери опозиції, тобто ВО «Свобода», «Батьківщина» та «УДАР», ухвалили спільний план дій.

«Опозиція не визнає цього парламенту, поки не буде визнано перемогу опозиції в усіх округах, де вона перемогла, і своєю єдністю ми цього доб’ємося. Ми беремо приклад з нашого незламного лідера Юлії Тимошенко! «Батьківщина», «Свобода» і «Удар» просять Юлю припинити голодування і до цього приєднуються тисячі голосів з усієї України», - наголосив Турчинов.

Він наголосив, що опозиція не збирається «складати зброю», а буде продовжувати боротьбу

«Друзі, ця бандитська влада постійно шарить у наших кишенях, забирає наші гроші у свої офшори. І під час виборів вони продовжували красти - голоси виборців», - наголосив сказав Турчинов.

Яценюк, звертаючись до виборців, зазначив, що опозиційні депутати будуть докладати всіх зусиль, аби всі особи,які вчиняли чи організовували фальсифікації були покарані. Він також наголосив, що не уникнуть відповідальноті і ті, хто давав незаконні накази до застосування сили проти громадян, які захищали свій вибір.

Яценюк пообіцяв, що опозція внесе поправки у Кримінально-процесуальний кодекс зігідно з якими злочини проти виборчого права громадян не матимуть терміну давності.

Він запросив громадян вийти на мітинг уперший день роботи нового парламенту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.