Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна обігнала легендарний Гондурас... за темпами регресу демократії

Назад в СРСР 8479 переглядів

Опубліковано - 16.01.2013 10:35 | Всі новини | Версія для друку

Україна обігнала легендарний Гондурас... за темпами регресу демократії
Україна обігнала легендарний Гондурас... за темпами регресу демократії
Міжнародна неурядова організація Freedom House видала новий звіт, у якому оцінила ситуацію з правами людини та демократією у світі у 2012 році.

Міжнародна неурядова організація Freedom House видала новий звіт, у якому оцінила ситуацію з правами людини та демократією у світі у 2012 році.

До групи найбільш «вільних» країн, за версією Freedom House, ввійшли Андорра, Австрія, Австралія, Австралія, Барбадос, Бельгія, Канада, Кабо-Верде, Чилі, Кіпр, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Ісландія, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Нова Зеландія, Норвегія, Польща, Португалія, Швеція, Швейцарія та ін..

У свою чергу найбільш «невільними» було визнано Північну Корею, Узбекистан, Туркменістан, Судан, Екваторіальну Гвінею, Еритрею, Західну Сахару та Сирію.

При цьому найбільше покращення ситуації з демократією цього року спостерігалось в Лівії, Бірмі, Тунісі, Єгипті, Зімбабве, Молдові, Чорногорії та Грузії.

Україна, Росія, Нікарагуа, Нігер, Пакистан, Парагвай, Македонія, Мексика, Киргизстан, Марокко ввійшли до групи «частково вільних» країн.

«В Україні було відмічено зниження позицій у зв’язку з погіршенням якості проведення парламентських виборів, збільшенням тиску уряду на опозицію та новий закон на користь російськомовної частини населення та одночасно ігнорування менш чисельних меншин», - йдеться у звіті.

Малі, Мадагаскар, Гамбію, Гвінеєю-Біссау, Бахрейн, Україну, Ефіопією, Еритрею, Руанду, Ємен, Бурунді, Еквадор, Гондурас та Шрі-Ланку віднесли до групи країн, у яких у період з 2008 по 2012 рік відбулося найбільше зниження демократичних показників.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.