Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хочете зберегти сім’ю? Станьте другом партнеру!

Він і Вона 10183 перегляди

Опубліковано - 13.02.2013 05:33 | Всі новини | Версія для друку

Хочете зберегти сім’ю? Станьте другом партнеру!
Хочете зберегти сім’ю? Станьте другом партнеру!
Головним секретом довгих і успішних романтичних відносин є зовсім не пристрасний секс і повна інтимна сумісність, як з’ясували дослідники з Університету Пердью в Індіані (США). Головне - це дружба партнерів.

Чим міцніші дружні стосунки між чоловіком і дружиною або між коханцями, тим довше триватиме їх романтичний зв’язок, і тим вище шанс зберегти сім’ю, пише «MedikForum».

Американські вчені встановили, що дружба допомагає наділити відносини великою кількістю взаємних зобов’язань, більшою любов’ю і більш високим сексуальним задоволенням. А ось люди, які докладають більше зусиль для задоволення своїх персональних потреб або бажань через стосунки, рідше виявляються здатними зберегти їх надовго.

"Романтичні стосунки за своєю суттю це і є дружба, - говорить керівник дослідження доктор Лора Вандердріфт. - Коли люди цінують дружній аспект відносин, вони цінують і романтичний. Це служить певного ґатунку буфером на шляху розриву. Ви погодитеся з тим, що кращі друзі розлучаються рідше, ніж коханці. В даному випадку дружба з’єднується з коханням, і подібного роду союз виявляється в кілька разів міцніше, дозволяючи зберегти сім’ю".

Невдача в романтичних стосунках, як вважає доктор Вандердріфт, викликає негативні емоції, почуття невпевненості в собі, страх. Погіршується і фізичне здоров’я. Але якщо дружба є "визначальною характеристикою кохання", то пари краще розуміють причини розриву. Отже, у них з’являється шанс його уникнути, зберігши свій союз в недоторканності.

Так що, обов’язково станьте кращим другом своєму чоловікові або цивільному партнеру. Якщо ваш союз заснований тільки на чуттєвій любові та сексі, ви ризикуєте зіткнутися з тим етапом, на якому гостра пристрасть згасає. А дружба може тривати все життя.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.