Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


99% українців не довіряють міліції

Громадська думка 7405 переглядів

Опубліковано - 3.04.2013 15:37 | Всі новини | Версія для друку

99% українців не довіряють міліції
99% українців не довіряють міліції
Лише 1% українських громадян повністю довіряють українській міліції.

Про це свідчать дані, оприлюднені Інститутом соціології НАН України під час проведення круглого столу на тему "Ефективність роботи інституту дільничного міліціонера у сучасних умовах".

Згідно з опитуванням, 31% українців зовсім не довіряють правоохоронцям. 36% респондентів швидше довіряють міліції, ніж не довіряють. 25% опитуваних не змогли визначитись, довіряють вони вітчизняній міліції, чи ні.

8% респондентів відповіли, що швидше за все не довіряють МВС. Лише 1% опитаних визначився, що повністю довіряють правоохоронцям.

Впродовж останніх 12 місяців лише 2% опитаних громадян звертались до міліції та отримали відповідь на звернення. 7% опитаних зазначили, що їх звернення залишились без відповіді і 91% опитаних взагалі не звертались до міліції.

Опитування було проведене у 2012 році Інститутом соціології НАН України відповідно до міжнародного порівняльного проекту "Соціологічний моніторинг «Українське суспільство»", яке проводиться з 1992 року.

Вибірка складає 1800 респондентів і є репрезативною за основними соціально-демографічними показниками. Похибка вибірки складає 2,3%.

Нагадаємо, як свідчать дані Європейського соціального дослідження, довіра до судово-правової системи становила 2.26 бала (останнє місце), довіра до міліції – 2.50 бала (останнє місце).

Згідно з опитуванням соціологічної групи «Рейтинг», 26 % громадян вважають, що в Україні можуть засуджувати безвинних людей.

Раніше Amnesty International закликала українську владу боротися зі злочинами міліції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.