Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Відомі українські дипломати звернулися до Президента з проханням звільнити Юлію Тимошенко

За право людини 5877 переглядів

Опубліковано - 19.04.2013 12:07 | Всі новини | Версія для друку

Відомі українські дипломати звернулися до Президента з проханням звільнити Юлію Тимошенко
Відомі українські дипломати звернулися до Президента з проханням звільнити Юлію Тимошенко
Відомі українські дипломати звернулися до Президента Віктора Януковича з клопотанням про звільнення від тюремного ув’язнення лідера опозиції Юлії Тимошенко.

Про це повідомила прес-служба «Батьківщини».

«Виправлення недоліків правосуддя є одним із найважливіших повноважень Глави Держави, дієвим конституційним способом відновлення справедливості та повернення громадянину його законних прав і свобод», - наголошують вони.

«Відсутність рішення про звільнення Юлії Тимошенко для світової громадськості є свідченням недемократичності української влади та головною перешкодою для підписання Угоди про асоціацію між Україною і ЄС», - зазначається у документі.

Дипломати підкреслюють, що «звільнення Юлії Тимошенко означатиме припинення політичних репресій, відновлення верховенства права, повернення України до кола цивілізованих демократичних держав і дасть можливість, нарешті, реалізувати наш історичний європейський вибір».

«Шановний Вікторе Федоровичу, звертаємось до Вас з клопотанням прийняти рішення про звільнення Юлії Володимирівни Тимошенко від відбуття покарання на підставі п. 27 ч. 1 статті 106 Конституції України та ч. 1 статті 87 Кримінального кодексу України, а також її повну юридичну та політичну реабілітацію», - йдеться у зверненні до Віктора Януковича.

Під документом поставили свої підписи: Борис Тарасюк (міністр закордонних справ, 1998-2000, 2005-2007 рр.); Петро Порошенко (міністр закордонних справ, 2009-2010); Валентин Наливайченко (заступник міністра закордонних справ, 2004-2005); Олег Білорус (перший посол України в США, екс-віце-президент ПА ОБСЄ); Валерій Чалий (заступник міністра закордонних справ, 2009-2010); Володимир Василенко (Надзвичайний і Повноважний Посол України); Дмитро Павличко (поет, посол, Герой України).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.