Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські рибалки з‘їли “інопланетянина”. Науці залишили лише відео

Невідоме 11409 переглядів

Опубліковано - 8.02.2007 04:21 | Всі новини | Версія для друку

Рибалки поласували азовським монстром
Рибалки поласували азовським монстром
Два тижні тому після сильного шторму жителі села Семибалки Ростовської області РФ сіттю витягли на берег двометрову істоту, схожу на акулу.

Вона видавала дивні звуки, схожі на писк.

Спочатку рибалки подумали, що піймали справжнього інопланетянина, і вирішили зняти істоту на камеру мобільного телефону. На знімках добре видно голову, тіло і довгий хвіст пійманої істоти. Її тулуб дуже блищить, начебто намазаний воском. Вагою дивна істота виявилася близько ста кілограмів.

На розчарування вчених і уфологів, азовських рибалок істота зовсім не злякала, і вони її з’їли. За їхніми словами, нічого смачнішого в житті вони не куштували.

Керівник служби аномальних явищ Андрій Городовий заявив, що піймана істота є аномалією. Але навряд чи її можна віднести до інопланетних форм розуму. Городовий спростував також версію про русалок.

"Легенди про русалок в Азовському морі існують давно, але жодного разу не були підтверджені фахівцями служби аномальних явищ. Хоча ми зовсім не заперечуємо існування інших форм розуму в Азовському морі", - зазначив він.

Заступник директора ростовського зоопарку Олександр Липкович зазначив: "Порадився з нашими іхтіологами, говорять, що риба схожа на осетра. Але це надзвичайно цікавий екземпляр! Нічого подібного в житті не бачив".

У 2005 році агентство Reuters повідомило, що в приватному ставку, що знаходиться в 140 кілометрах до півдня від Сеула, у місті Чонджу, живе короп довжиною 80 сантиметрів з обличчям, як у людини. Живе давно - вже років 20. Експерти, щоправда, зазначають, що людські риси утворені ніздрями риби і лускою.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.