Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада робить ставку на силу? Попов відмовився від діалогу з опозицією

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7638 переглядів

Опубліковано - 22.07.2013 13:49 | Всі новини | Версія для друку

Влада робить ставку на силу? Попов відмовився від діалогу з опозицією
Влада робить ставку на силу? Попов відмовився від діалогу з опозицією
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов скасував зустріч з лідерами опозиційних фракцій - Арсенієм Яценюком, Віталієм Кличком і Олегом Тягнибоком.

Замість цього, він вирішив обговорити ситуацію, що склалася з профспілками бюджетників Києва, які, в першу чергу, страждають від зриву сесії Київради 11 липня.

Про це повідомило джерело в КМДА.

"Олександр Павлович у п’ятницю зустрічався з народними депутатами, які були обрані у київських мажоритарних округах. Вони досягли згоди щодо декількох ключових питань, зокрема, про необхідність проведення виборів у Києві. Але головне питання залишилось невирішеним. Опозиційні депутати заявили, що продовжуватимуть блокувати роботу Київради. Тому Попов вирішив провести широкі громадські слухання з трудовими колективами, щоб уникнути соціальної напруги, а потім вже зустрітися з лідерами опозиційних фракцій" - повідомляє джерело.

Як повідомлялося раніше, 11 липня народні депутати від опозиції заблокували роботу Київради. Як наслідок, близько півмільйона киян не зможуть отримати стимулюючі надбавки, що виплачуються з міського бюджету.

Зокрема, Київрада має ухвалити рішення виділення 98,5 млн. грн. на муніципальні надбавки працівникам соціально-культурної сфери в липні, серпні та вересні.

Вчителі повинні були додатково отримати 63,5 млн грн, лікарі - 28,3 млн. грн, працівники культури - 4,2 млн. грн, працівники галузі "Фізична культура і спорт" - 2,0 млн грн, соціальні працівники - 0, 5 млн. грн.

Термін повноважень Київради вичерпався на початку червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.