Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов заходився наводити лад з паркуванням у центрі столиці

Регіональні новини Регіон: м.Київ 8840 переглядів

Опубліковано - 8.10.2013 10:07 | Всі новини | Версія для друку

Попов заходився наводити лад з паркуванням у центрі столиці
Попов заходився наводити лад з паркуванням у центрі столиці
Голова КМДА Олександр Попов заявив, що у Києві з 1 листопада слід запровадити жорсткий контроль за паркуванням в центральній частині міста.

Про це він заявив на засіданні колегії Київської міської державної адміністрації.

«До 1 листопада нам треба з ДАІ міста провести спільну нараду і розуміти, які можливості є ДАІ, щоб дуже жорстко віднестись до контролю щодо незаконного паркування»,- сказав Попов.

Він наголосив, що у Києві є проблема з паркуванням,які потрібно вирішувати. «Ми кожного разу, коли їдемо на роботу через центр, ми бачимо, стоїть знак про заборону паркування чи навіть зупинки і під знаком авто, і вони так цілу добу стоять і ніхто на них не звертає уваги», - сказав Попов.

«Це є проблема і нам її треба вирішувати разом з державною автоінспекцією. Тому я просив би вас поки що на своєму рівні це питання обговорити і з 1 листопаду заборонити паркування автомобілів в центральній частині міста, там де воно сьогодні заборонено. Або як варіант, але це вже по інших вулицях, вводити варіант паркування по парних і непарних числах. Є варіанти, з якими треба попрацювати, але рішення потрібно прийняти в жовтні. Й з 1 листопада ми повинні перейти на жорсткий контроль цього питання», - заявив Попов.

Як повідомлялося раніше, столична Державна автоінспекція запропонувала запровадити платний в’їзд до центральної частини міста у денний час доби.

Територію центру пропонують обмежити таким периметром: вулиця Чорновола – Глибочицька – Верхній і Нижній Вал – Набережно–Хрещатицька – Набережне шосе – бульвар Дружби Народів до площі Либідської – вулиця Горького – Боженка – Короленківська – Жилянська до площі Перемоги.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.